reklama

Kto po in vitro?

reklama
Schodzisz już z proga? Ja po każdym zdjęciu przez parę dni czuję się marnie i bardziej boli mnie podbrzusze.
Schodzę, ale wg autorskiego planu, znaczy caly czas sporo😊chociaz już tylko luteinę dowcipną
do końca 10tyg bralam 3x2,teraz 3x1 tak do konca 12tyg,a potem już chyba będę w jakiś tydzień czy 2 odstawiać zupełnie.
Ja wlasnie nie mam bóli, czasem ciągnięcie, trochę to niepokojace, ale w sumie ostatnie usg mialam 9. 04 i było ok. Wiec moze powinnam się trochę mniej martwić.

Ostatnia edycja:
Schodzę, ale wg autorskiego planu, znaczy caly czas sporo[emoji4]chociaz już tylko luteinę dowcipną
do końca 10tyg bralam 3x2,teraz 3x1 tak do konca 12tyg,a potem już chyba będę w jakiś tydzień czy 2 odstawiać zupełnie.
Ja wlasnie nie mam bóli, czasem ciągnięcie, trochę to niepokojace, ale w sumie ostatnie usg mialam 9. 04 i było ok. Wiec moze powinnam się trochę mniej martwić.
Mi teraz zostało 1×1luteina i duphaston na 2tyg. Zawsze po redukcji czuję się słabo. Najgorzej te zmiany hormonów działają na moją psychikę, muszę wybrać się do swojego psychiatry.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry