reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super gratulacje . Drugi chłopczyk. Trzecia będzie dziewczynka [emoji3][emoji3]
Cześć Kochane [emoji4]a ja z rana przychodzę z dobrymi wieściami [emoji4]właśnie przyszły wyniki Nifty i dziecię jest zdrowiutkie[emoji7][emoji3590][emoji7]
No i jest to chłopiec [emoji7][emoji3590]Tak więc Maksik będzie miał brata. No to możemy się zacząć zastanawiać nad imieniem [emoji4]

@bazylia128 kochana co tam u Ciebie?
Czesc ;) Dziekuje ze pytasz ;) Ja dzisiaj bylam u mojego miejscowego gina skontrolowac sie bo mi troche jajniki dokuczaja a ostatnio mi wystawil zwolnienie przez tel to chcalam odpłacic ;) Mam piekne endometrium na 11,5 mm ale jajniki widac ze dostaly po tylku . W srodku czysto a balam sie ze jakas torbiel albo cos ale nic zlego sie nie dzieje. Tylko co mi po tym jak jajowody zapchane ;( Pozniej na poprawe humoru wjechalam na chwile do centrum ogrodniczego i kupilam kilka sadzonek ;) takich na balkon bo ja na podworku nie za bardzo lubie i umie ;) Caly czas czekam na wyniki ale jeszcze tydzien nie minął. Jestem w kontakcie z adus i napisala mi ze jak tylko przyjdzie kir to zeby jej od razu wysylac. Badan wg niej zrobilam bardzo duzo i Pasnikowi wystarcza bo ja mam tez niestety juz duzy wywiad leczenia za soba i za kazdym razem prawie styka wiec raczej accofil tez nie bedzie potrzebny;) Zobaczymy ;) W szpitalach nie wykonuja teraz histeroskopii wiec pewnie bede musiala zrobic w klinice a to znowu 2 tysie do tylu ;( W Wieluniu nie wykryto ani jednego przypadku korona jeszcze...W gameta nie robia na NFZ. Na transfer szykuje sie powoli na czerwiec jesli wszystko uda mi sie styknac ;) Moj Łukasz byl dzisiaj na strzelnicy bo od dzisiaj juz mozna a ja jutro nareszcie pobiegam po lesie - uffffffff ;) Poza tym szyje maseczki. Moj tesc przyniosl mi fartuchy medyczne z pierwszej klasy polipropyleny certyfikowanego - on ntakie nosil jak mial badania miesa w ubojniach (jest weterynarzem) Mam tego ponad 500 kompletow, nowe zafoliwoane o rozmiarze xxl wiec nie wiem co z tym zrobie. Mogla bym spokojnie uszyc z tego kilka tysiecy maseczek :o 😂 😂 a uszylam 100 ;) Widzialam tez ze ludzie masowo kupuja takie wklady do maseczek wielorazowych to wlasnie z tego materialu tylko ten moj jest jeszcze lepszy wiec moze poszyje takie maseczki z kieszonka i porobie kilka tysiecy wkladow ⭕-) :):-) :) A tak poza tym to ciesze sie psiorami, caly czas czytam, zaczelam ogladac od nowa sex w wielkim miescie wszystkie sezony, kiedys to kochalam i juz sporo pozapominalam... Staram sie nie ogladac Faktów. Teraz pije rosolek z kubeczka i milo mi sie zrobilo bo zalożyłam cieple skarpety - jakos u nas zimno pomimo sloneczka... POZDRAWIAM 😗😗😗

reklama
Do góry