Netiaskitchen
Fanka BB :)
Musisz to naprawić koniecznie!!! U Ciebie nie ma nic do kawy??? JAK TO?! Opuszczasz się moja DrogaNecia masz wpierdziel [emoji6]. Akurat piję kawę a do kawy ni ma nic słodkiego[emoji24]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musisz to naprawić koniecznie!!! U Ciebie nie ma nic do kawy??? JAK TO?! Opuszczasz się moja DrogaNecia masz wpierdziel [emoji6]. Akurat piję kawę a do kawy ni ma nic słodkiego[emoji24]
[emoji23][emoji23][emoji23]Musisz to naprawić koniecznie!!! U Ciebie nie ma nic do kawy??? JAK TO?! Opuszczasz się moja Droga [emoji6]
Cześć Kochane [emoji4]a ja z rana przychodzę z dobrymi wieściami [emoji4]właśnie przyszły wyniki Nifty i dziecię jest zdrowiutkie[emoji7][emoji3590][emoji7]
No i jest to chłopiec [emoji7][emoji3590]Tak więc Maksik będzie miał brata. No to możemy się zacząć zastanawiać nad imieniem [emoji4]
No i ptysie malutkie będą na tę dzisiejszą okoliczność [emoji4]Z nadzieniem z bitej śmietany i mascarpone[emoji39][emoji39][emoji39]
GratulacjeCześć Kochanea ja z rana przychodzę z dobrymi wieściami
właśnie przyszły wyniki Nifty i dziecię jest zdrowiutkie
No i jest to chłopiecTak więc Maksik będzie miał brata. No to możemy się zacząć zastanawiać nad imieniem
![]()
Czesc@bazylia128 kochana co tam u Ciebie?
A tak poza tym to ciesze sie psiorami, caly czas czytam, zaczelam ogladac od nowa sex w wielkim miescie wszystkie sezony, kiedys to kochalam i juz sporo pozapominalam... Staram sie nie ogladac Faktów. Teraz pije rosolek z kubeczka i milo mi sie zrobilo bo zalożyłam cieple skarpety - jakos u nas zimno pomimo sloneczka... POZDRAWIAM Mi zwykle kazali przyjsc miedzy 1 a 3 dniem cyklu,bo zwykle ok 19-20 dnia cyklu jest transfer na cyklu sztucznym. Chyba ze masz na naturalnym, ale to chyba juz za późno...Czy 20dc to za wcześnie na wizytę przed kriotransferem?