Pójdźka
Fanka BB :)
U mnie wszystkie trzy przezyly rozmrożenie!Dziewczyny mam pytanie. Jak wracaliście po zarodki to jak dużo przeżyło mrożenie? bo ja mam małe doświadczenie z krio. Miałam mrożone komórki a nie zarodki. A embriony mamy klasy C.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie wszystkie trzy przezyly rozmrożenie!Dziewczyny mam pytanie. Jak wracaliście po zarodki to jak dużo przeżyło mrożenie? bo ja mam małe doświadczenie z krio. Miałam mrożone komórki a nie zarodki. A embriony mamy klasy C.
U mnie tez wszystkie sie pieknie rozmrozily 4 na 4U mnie wszystkie trzy przezyly rozmrożenie!
Proponuję zrobić dokładne badania nasienia (w tym fragmentacja, test HBA), nie tylko podstawowe badanie. Bo kwiatki potrafią wyjść... Dzięki temu wiadomo czy jakieś extra procedury są potrzebne, czy nie.Na wszystkie te badania, które wymieniasz mam skierowanie z kliniki, tyle że dostałam je tuż przed wybuchem epidemiii i wiadomo nie mam jak ich zrobić (na nfz).
Z badań to tylko drożność robiłam.
Tarczyca OK, hormony płciowe OK. Nasienie partnera OK.
No to jeśli te wszystkie badania możesz zrobić na NFZ to super. Bardzo dużo oszczędność pieniędzy. Czyli już w klinice byliście. No to teraz pozostało czekać aż wyniki będzie można zrobic i do boju.Na wszystkie te badania, które wymieniasz mam skierowanie z kliniki, tyle że dostałam je tuż przed wybuchem epidemiii i wiadomo nie mam jak ich zrobić (na nfz).
Z badań to tylko drożność robiłam.
Tarczyca OK, hormony płciowe OK. Nasienie partnera OK.
Wiesz...... Picie już igarniasz [emoji12]. Tylko jeszcze fajki ci zostały [emoji23] Fajny lekarz, zna się na Polaczkach [emoji23]Jak pisałaś o tych fajkach, to mi się przypomniała rozmowa z moim lekarzem, jak mu mówiłam jakie cuda jem, jak mężowi ograniczam wszystko i on się zaśmiał i mówi, a Polacy to nie słyną z picia alko [emoji23][emoji23]? I co nie ma dzieci w Pl?
wiec jak tak pomyśleć o tych co piją i pala, to ja już sama tez nie wiem...
To ja sie melduje zeby Ci smutno nie byloJezuuuu, co tu dziś taka cisza?
Mój mąż wczoraj dostał wyniki badań nasienia (jeszcze tylko na fragmentacje czeka) i niestety wyniki są dużo gorsze niż przed 3cia procedura w 2012 rokuProponuję zrobić dokładne badania nasienia (w tym fragmentacja, test HBA), nie tylko podstawowe badanie. Bo kwiatki potrafią wyjść... Dzięki temu wiadomo czy jakieś extra procedury są potrzebne, czy nie.
Kochana wiem ze wiek ma ogromne znaczenie a wyniki nie najlpeiej rokuja... Tylko ja mysle ze to nie jest tak ze to przesadza o wyniku. Mysle ze macie tam dobrych specjalistow i nadal uwazam ze in vitro nie da sie przewidziec, niczego zaplanowac, niczego spodziewac....Mój mąż wczoraj dostał wyniki badań nasienia (jeszcze tylko na fragmentacje czeka) i niestety wyniki są dużo gorsze niż przed 3cia procedura w 2012 rokuMa teraz 46 lat ale brał 3 miechy podwójne dawki suplementów więc nie wiem o co chodzi... Czarno to widzę, kilka pęcherzykow tylko no i nasienie kiepskie to chyba jakiś cud nad Wisłą by był gdyby jeszcze coś z tego wyszło... trochę się przejął wyniki i chce aby oprocz FAMSI spróbować separację.. Ty pisałaś o jakimś PISCI, ja tego nie widziałam w cenniku Gdańskiej Invicty, co to jest ??
Mój mąż wczoraj dostał wyniki badań nasienia (jeszcze tylko na fragmentacje czeka) i niestety wyniki są dużo gorsze niż przed 3cia procedura w 2012 rokuMa teraz 46 lat ale brał 3 miechy podwójne dawki suplementów więc nie wiem o co chodzi... Czarno to widzę, kilka pęcherzykow tylko no i nasienie kiepskie to chyba jakiś cud nad Wisłą by był gdyby jeszcze coś z tego wyszło... trochę się przejął wyniki i chce aby oprocz FAMSI spróbować separację.. Ty pisałaś o jakimś PISCI, ja tego nie widziałam w cenniku Gdańskiej Invicty, co to jest ??