reklama

Kto po in vitro?

Kinga :-) bardzo dobrze,że planujesz - tak jak zaplanujesz tak będzie!

Pingwinek :-) mój Wielki Dzień jest już w poniedziałek :-)

ja również uwielbiam Maszę, córeczka mojego braciszka również ją uwielbia oglądać - ma niecałe 3 latka

reklama
Życzę Wam leniwej niedzieli. Odpoczywajcie i nabierajcie sił na cały tydzień.
A ku inspiracji - Jezioro Kwitnącej Wiśni.

stylowi_pl_podroze-i-miejsca_jezioro-kwitnacej-wisni-japonia-ku-inspiracji-_3533603.jpg

Fajna bajka :) ja po transferze oglądałam "Pingwiny z Madagaskaru"
Co ja sie uśmiałam to aż czasem myślałam, że za bardzo się śmieje, bo aż mnie brzuch bolał :) Dobrze jednak mówią, że pozytywne myślenie i radość pozytywnie wpływają na nasze życie.
Dlatego życzliwe wam miłego radosnego dnia:)

Witam dziewczyny cudnej niedzieli życzę !!
mnie brzuch pobolewa i to jest straszne bo czuje że okres się zbliża. jutro testuje :/ a teraz zamista stanu podgoraczkoweg mam 36 st:/ i mnie telepie :)
ale może to stres i nerwy na jutrzejszą bete
Sciskam Was mocno

To na pewno stres. Ja tez tak miałam ostatnie 2 dni przed testem brzuch mnie bolał jak na okres i jak pomyślałam o teście to aż miałam deszcze. Co prawda temperatury nie mierzylam, ale okropnie sie czułam. Trzymam kciuki za jutrzejszy bete i dbaj o siebie, nie stresuj sie, odpoczywaj i nie doszukuj specjalnych objawów.

Sham, dzis od rana czytam stare posty uuuuu takie z polowy ubieglego roku, by przypomniec sobie jak, to bywalo u naszych juz dzis zaciazoych kolezanek, gdy czekaly na bete itd. Dziewczyny rowniez pisaly,o tych bolach okresowych.I coo??? Dzis wiele z nich juz urodzily albo i urodza za moment ;-)

reklama
Jak zawsze nieocenione !! jesteście !! może będę dzisiaj bardziej osobie albo mnie mniej.. ale czuje się tak jak każda z nas :)
na forum można wyszukać posty danego użytkownika??
Aga ajak Ty się czujesz?? jak mineła noc?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry