No trochu trzeba się zaangażować, tym bardziej, że to początki. Mam dużo nauki. A, że kasa na Dzidzioka potrzebna, to trzeba starać się podwójnieDziałaj działaj. I niech Cię ta praca za bardzo nie wchłania [emoji3]
Co u Ciebie? Jak Obcy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No trochu trzeba się zaangażować, tym bardziej, że to początki. Mam dużo nauki. A, że kasa na Dzidzioka potrzebna, to trzeba starać się podwójnieDziałaj działaj. I niech Cię ta praca za bardzo nie wchłania [emoji3]
Hejka. Żyję. Praca mnie pochłania[emoji6]
Ostatnio miałam telewizyte u endo. Za dwa tygodnie robię cały pakiet wyników (nawet z tym jest teraz problem[emoji15]). I będziemy decydować co dalej z tą moją tarczycą... Zastanawiam się też nad kliniką. Czy zostać w Gc(oni już wracają do normalnej pracy), czy jednak nie zmienić na inną, bliżej siebie z dobrym lekarzem prowadzącym...tyle, że oni jeszcze nie pracują. Ale w sumie i tak muszę czekać. Z Apc jeszcze do mnie nie dzwonili. Muszę zacząć tarabanic do nich. Pomału czas plany w bardziej konkretne zamieniać [emoji106]
A co u Ciebie?
@Netiaskitchen jak tam?
@Czarna1985 ,@Wiórka ,@Ananasowa93 ,@Tasza i inne dziewczyny, cio słychować?
@nieagatka jak u Ciebie sytuacja?
No trochu trzeba się zaangażować, tym bardziej, że to początki. Mam dużo nauki. A, że kasa na Dzidzioka potrzebna, to trzeba starać się podwójnie [emoji6]
Co u Ciebie? Jak Obcy? [emoji16][emoji16][emoji16]
Dziekuje dziewczyny wszystkiego rady wykorzystam faktycznie jak wiecej pije to jest lepiej jutro wizyta w aptece nawet zastanawialam sie czy antybityku nie brac bo akurat mam jrszcze wazny po innej dolegliwoasci ale sie powstrZymalam kochane jestescie. .... Dzis duzo swiezej miety wychlalam chyba z litr
Jutro dopiero do apteki uderze a witaminy jak na zlosc w pracy zostawilamA masz furagine? Bo lepsze niż od razu antybiotyk bo ona działa miejscowo w drogach moczowych. Dużo trzeba zakwaszac mocz. Witamina C sok z żurawiny ( taki czysty bez cukru).
Na razie niemożliwePierwszy spacer dzis od 6tygodni. Super sprawa, bo 26C, ale po fakcie myslalam ze zejde [emoji16] Wyglada tez na to, ze stan alarmowy przedluza do konca maja wiec porazka...
Babo Ty umiesz pracowac po 8h dziennie czy to u Ciebie absolutnie niemozliwe? [emoji16]
Jutro dopiero do apteki uderze a witaminy jak na zlosc w pracy zostawilam
Jesuuuuu ale sie wczoraj nagrzmocilam![]()
![]()
Nie pamietam takiego stanu zeby pod koniec malo pamietac
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Tylko mnie nie oceniajcie. Ja zauwazylam ze ostatnio nadrabiam wszystko to czego sobie odmawialam i to z nawiązką
Tak okolo gdoziny 18 wuyszlam za ogrodzenie bo stwierdzilam ze zgrabie trawke przy ogrodzeniu tam gdzie parkuje samochod. I jak wyszlam to nage wszyscy inni powychodzili. Nasz przyjaciel, nasz sasiad, sasiadka, i kilka innych - masakra... Ja poczatkowo sie ograniczalam i separowalam bo nawet ta droga - a t taka malo wychodna z tylu radiowoz jechal z megafonem itd - ale pozniej jeden z sasiadow a oni wszyscy tacy w naszym wieku przyniosl jakies picku swoejej roboty [emoji23][emoji23][emoji23] no i po kieliszeczku a pozniej po kolejnym a pozniej po nastepnym oooooooooooooo masakra wszyscy sie poopijalismy ja siedzialam na masce samochodu, sasiad przyniosl gitare i zaczal grac a inna zaczla gonic swojego meza z tluczkiem od miesa - normalnie jaja jak berety, moje psiory sie wybiegaly po tej drodze, Ozi gwalcil innego psa tzn tylko na nim wisial i oczywiscie jak juz Łukasz stwierdzil ze musze isc do domu a bylo chyba okolo 12 w nocy to sie tak wypierdzielilam na schodach ze mam do krwi poobdzierany palec, zebro i kosc łydkową
Wstalam dzisiaj po 12
ale czuje sie bardzo dobrze - jutro mam kilka waznych terminow ale nie zaluje nicz wczorajszego wieczoru, chyba tego potrzebowalam, smialam sie tak ze szczena mnie do dzisiaj boli
![]()