Czarna1985
Fanka BB :)
Dziewczyny jestescie wielkie ❤Aha zapomnialam napisac ze mam do oddanai 3 zastrzyki bemfola 500 trzmam w lodowce ... Raczej nie skorzystam juz z tego leku... Oddam za darmotylko koszty przesylki...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny jestescie wielkie ❤Aha zapomnialam napisac ze mam do oddanai 3 zastrzyki bemfola 500 trzmam w lodowce ... Raczej nie skorzystam juz z tego leku... Oddam za darmotylko koszty przesylki...
Wielkie to będziemy w ciunży[emoji23][emoji8][emoji7]Dziewczyny jestescie wielkie [emoji173]
Obgadaj z Ziółkiem po ile chcecie i daj znaćEstrofen jest jeszcze czy się spóźniłam?
Oj tak kochanaWielkie to będziemy w ciunży[emoji23][emoji8][emoji7]
Super, jestem z ciebie dumna [emoji7]Oj tak kochana [emoji3059] ja narazie zarzucam zbedne kilogramy . Trenuje codziennie [emoji6] mam nadzieję ze wytrwam w moim postanowieniu [emoji8]
Spoko [emoji8][emoji8][emoji8]. Ja teraz sprawdziłam i też mam Lutinus to ci oddam. Chcesz? 24tabletki są i dam ci jeszcze aplikator używany [emoji23][emoji23][emoji23]@fredka84 niuniek to ty wez estrofemy a ja luteiny b ty masz chyba po tym uczulenie w broszce ?a ja nie
![]()
No racja, najszybsza transakcja w życiuSię wszystkie rzuciły na leki jak Reksio ja szynkę [emoji23]