Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Martka ja też miewam erotyczne sny odkąd mam celibat, czyli też tak miesiąc. Dobrze, że krwawienie ustąpiło, to dobry znak. Jutro ty też idziesz na betę, o której wyniki??
Ależ się wystraszyłam, myślałam że @ przylazła, ale to tylko wyciekająca luteina. Ufff. Zaczyna mnie brzuch boleć jak na @ i jajnik lewy.
Pingwinek, nic konkretnego mi nie przychodzi do głowy. Jest jeden sposób na podwyższenie ciśnienia, ale ja osobiście go nie polecam. U mnie w pracy są specjalistki od tej metody.
Dzien dobry moje dobre duszkimoje kochane wiecie ze sny sa spowodowane tym ze myslimy o czyms ciagle a dodatkowo psychika plata nam figle i doklada swoje 5groszy,ja np ostatnio mialam koszmarny sen snilo mi sie ze bylam w ciazy a moj maz mial druga
rodzine i bral slub z inna kobieta straszne obudzilam sie z sercem w gardle i prawie z placzem absurd ,,,musimy wszystkie pozytywnie myslec i wtedy snic sie beda piekne rozowe bobasy na ktore tak czekamy,milego dnia i pozytywnego nastawienia bedzie dobrze bez wzgledu na etap w jakim sie znajdujecie betki beda wysokie,transferki udane a usg pokazywac bedzie bijace serduszko..albo kilka
Sony, Wanda, życzę Wam jutro powodzenia w pracy. I łagodnego wrzucenia się w wir obowiązków.
Uważajcie na siebie i niech inni Was oszczędzają. Nie dajcie się!!!!
Chyba znalazłam właśnie kogoś od akupunktury. Czytałam, że dobry jest gościu. W dodatku w moich okolicach, a nie we Wrocławiu. Czekam teraz czy napisze do mnie ( tylko kontakt mailowy jest do niego podany) odnośnie terminu.