bazylia128
Fanka BB :)
Kurcze no tam tez mam w normie wszystko... zobaczymy kirW cytokinachczyli CBA
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze no tam tez mam w normie wszystko... zobaczymy kirW cytokinachczyli CBA
Na razie nie zaleca się. Mi lekarz powiedział że przez dwa lata![]()
Kochana a co tobie wyszlo w tych limfocytach cytokinach ja tez mam nk w normie dzisiaj dostalam wyniki. Czy u ciebie dochodzilo do implantacji czy zawsze beta 0, bo u mni praiwe zawsze implantacja byla...Masakra
Masz jakis plan awaryjny na to?
Ja miałam tez 12 i powiedział ze to graniczne. Powtarzałam badanie i potem mialam 8.Dziewczyny jakie mialyscie wyniki komorek nk ja mam 12 i wedlug nich to norma? Przyszla mi czesc wynnikow i tam wszystko jest w normie... Czekam jeszcze do jutra na pozostale...
Chyba do 10 jest tak najlepiejczyli chyba jest ok![]()
Czyli na razie masz wszystko ok? NieźleKurcze no tam tez mam w normie wszystko... zobaczymy kir
a u mnie jest ze norma do 23Ja miałam tez 12 i powiedział ze to graniczne. Powtarzałam badanie i potem mialam 8.
czekam na kir i hlac u lukasza... wiesz ze u mnie zawsze wszystkie wyniki wychodza w nrmie a ciunzyyy jak nie bylo tak nie ma ;(Czyli na razie masz wszystko ok? Nieźle
To może wcale nie będziesz potrzebować żadnej immunosupresji![]()
Ale teraz masz na pewno zdrowy zarodek. Może faktycznie to się okaże kluczem. Będę trzymać kciukiczekam na kir i hlac u lukasza... wiesz ze u mnie zawsze wszystkie wyniki wychodza w nrmie a ciunzyyy jak nie bylo tak nie ma ;(
Tez go o to zapytałam. Mowil ze do zachodzenia w ciążę to najlepiej ponizej 10,tak ja @Netiaskitchen pisala.a u mnie jest ze norma do 23o kurcze to dobrze to juz jakies wskazania do encortonu sa chyba prawda?