Netiaskitchen
Fanka BB :)
SpokoDziekuje za odpowiedz.
Mialam wlasnie pierwsza konsultacje przez tel i jestem przerazonaaa
Bede miala dlugi protokol, 2 zastrzyki na dzien... trzeba tylko czekac az otworza klinike i bedzie mozna zaczac dzialac...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SpokoDziekuje za odpowiedz.
Mialam wlasnie pierwsza konsultacje przez tel i jestem przerazonaaa
Bede miala dlugi protokol, 2 zastrzyki na dzien... trzeba tylko czekac az otworza klinike i bedzie mozna zaczac dzialac...
Troche przykre ze zdjecia nie dostalasJestem po badaniu. Na USG wszystko super, lekarz stwierdził, że "dziobak wygląda tak jak powinien". Za tydzień wyniki krwi, pani genetyk będzie do mnie dzwonić. Maluszek ma 57,7 mm, i 160u/min serduszka. Płci wcale nie szukał i USG trwało max 3minuty i nawet zdjęcia nie dostałam.
nawet ne wiesz jaka ja jestem ciekawaPasnik powiedzial ze ten wynik jest ok. Tak ja mam kir aa. Ciekawa jestem co Tobie wyjdzie![]()
SUPER !!! Nareszcie sie cos ruszaDziewczynki moje kochane! Właśnie miałam super telekonstacje z Novum, dostanę skierowanie na histeroskopie ( bo bez skierowania od lekarza nie mogę sobie sama zrobić) i w tym cyklu może mi się uda ( bo muszę wszystkie badania zrobić) a dziś mam pierwszy dzień okresu. Wiec ruszamy do boju
Novum robi stymulację jeśli uważa, ze nie można czekać ( niskie Amh, wiek itd)
To powodzenia!!!Dziewczynki moje kochane! Właśnie miałam super telekonstacje z Novum, dostanę skierowanie na histeroskopie ( bo bez skierowania od lekarza nie mogę sobie sama zrobić) i w tym cyklu może mi się uda ( bo muszę wszystkie badania zrobić) a dziś mam pierwszy dzień okresu. Wiec ruszamy do boju
Novum robi stymulację jeśli uważa, ze nie można czekać ( niskie Amh, wiek itd)
Mi ginekolog powiedziala ze tak niektore z nas mająU mnie tez zawsze dlatego nie przywiazywalam do tego wiekszej uwagi - a moze warto byloby to sprawdzic ?
Mała bibka będzie w sobotę [emoji6]. Noooo, ciacho robiłam do roboty, bo dziewczyny od miesiąca brzęczały żebym czasem nie zapomniała [emoji12].Czyli urodziny przelozylas na piąteczek? Ale ciacho do pracy i dla meza napewno jakies zrobilas - przyznaj sieCzyli od wczoraj obie mamy 36 lat
![]()
Dziękuję Necia, widzisz, zrobiłaś mi wczoraj tabletkowy prezencik [emoji3590]Kochana, wszystjiego NAJ, NAJ, NAJ!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
No wiadomo czego Ci życzę [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]Co ja tu będę się dlugo rozpisywać [emoji3]Żebyś mogła za jakiś już niedlugi czas nam tu wrzucić piekne zdjęcie brzusia [emoji3590][emoji3] i żebyś się musiała wkrótce zastanawiać czy na tej ślicznej nowej ścieżce da się zapitalać wózkiem [emoji3]Niech się wreszcie spelni to o czym marzycie [emoji3]No i tych milionów w totka to też Ci życzę, a co będę Ci żałować [emoji8][emoji8][emoji8]
[emoji23][emoji23][emoji23]Romantyk[emoji3][emoji3][emoji3]ale dopytaj, bo może on abonament wykupił [emoji3]no wiesz 4x50[emoji38]