bazylia128
Fanka BB :)
takie peralgonie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przogromne i jaki wybór!! Ja to bym pewnie pelnym wuzkiem wyjechałaTo tylko kawalek ale jest wielkie i fajneNo i nie wiem czemu to jedno udalo sie wrzucic a jak chce nastpne to juz za duzy plik. To przez ten nowy telefon chyba ;(
A ty pracujesz w aptece i co sprzedawaja go ?Teraz to podejrzewam ze nikt by mi juz nie wypisał nawet recepty na niego.
No i to jest normalne podejście!Dziś w no.vum dostałam tylko pytanie czy jestem zdecydowana na transfer pomimo braku wiedzy o wpływie wirusa na ciążę. Podpisać papier i koniec. Przecież dobrze wiadomo że zanim określa wpływ wirusa na ciążę to mina lata... Jest mnóstwo czynników o których nie wiemy jak wpływają na ciążę i jak się rodziły tak dalej się rodzą [emoji4]
Ja też mam czasami problem z wrzuceniem zdjęć, to chyba jakiś problem z forum bo przecież zdjęcia robię w tej samej rozdzielczości [emoji848]To tylko kawalek ale jest wielkie i fajneNo i nie wiem czemu to jedno udalo sie wrzucic a jak chce nastpne to juz za duzy plik. To przez ten nowy telefon chyba ;(
Oczywiscie ze sprzedaję na rozne dolegliwosci. Moze troche mniej niz kiedys, ale nadal jest popularny.A ty pracujesz w aptece i co sprzedawaja go ?
Ja w poniedziałek mam wolne i jadę do takiej małej szkółki[emoji846]. Jadę busem [emoji12]Przogromne i jaki wybór!! Ja to bym pewnie pelnym wuzkiem wyjechała [emoji4][emoji4]
No widzisz... I co nie bedziesz go brala?Oczywiscie ze sprzedaję na rozne dolegliwosci. Moze troche mniej niz kiedys, ale nadal jest popularny.
Nie ma zdjęcia [emoji848]takie peralgonie