bazylia128
Fanka BB :)
hahhahahahhaaha ale fajnieNo chciał na tarasie ale uciekłam do domu bo by sąsiedzi mieli atrakcje...musiałam sie puścić bo by nic nie chciał pomagać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahhahahahhaaha ale fajnieNo chciał na tarasie ale uciekłam do domu bo by sąsiedzi mieli atrakcje...musiałam sie puścić bo by nic nie chciał pomagać![]()
No to zapraszamKawka mi niestety aktualnie nie wchodzi ale pączki już bez problemu [emoji3][emoji3]
Bralam tylko w dzień transferu decapeptyl w zastrzyku a cały czas biorę estrofem i progesteronJak dobrze pamiętam Ty żadnej gonadotripiny nie brałaś prawda? Bo gonadotripiny mogą dawać wynik fałszywie dodatni nawet i przez tydzień zależnie od dawki.
Kochana ja robie w termomiksie ale mozna tez bez niego zrobićKochana daj przepis może zrobię w tygodniu bo moja Laura uwielbia![]()
hehheeehehe no i znowu mnie rozbawilas@fredka84 jakie to ciacho upiekłas samotniczko Ty nasza kochana?? Już pewnie masz ta imprezkę i pijeszja walczę, żeby nie otworzyć winka...ale dziś majówka to może się poddam?
![]()
a skonczylo sie na calej butelce po czym obiecalam Łkukaszowi przytulanki jak skoczy po kolejne 
Ja normalnie tez nie umiem ale moj thermomix dziala cuda. U mnie glownie problem z ugniataniem ciasta. Ja nie mam sily w rękachZa taki wyczyn jak najbardziej należy Ci się nagroda [emoji7]. Ja nie umiem takich normalnych pączków robić, tylko te mini serowe. A masz w środku jakieś nadzienie? Ja najbardziej lubię z dżemerem[emoji39]
jesuuuuuuuuJak by od tyłu przyatakował to można w tym czasie pielić[emoji16][emoji16][emoji16]. Tasza ty zawsze znajdziesz rozwiązanie[emoji23]
DziękujęKochana ja robie w termomiksie ale mozna tez bez niego zrobićjak bedziesz miala jakies pytania to pisz
![]()
Własnie mialam sie do niej dobijac@Camilleka co się kuwa z tobą dzieje??????????????????????????????????
Napisz choć jedno słówko [emoji8]
mniam skad ty bierzesz takie wymyslne przepisy? Musisz wiecej tu wrzucac takie mniamusie i koniecznie zdjeciaHalo halo dzień dobry dziewuszkiwypiłam troszkę białego winka wczoraj za wszystkie ciężarne co nie mogą
i padłam
a Wy dalej śpicie?? Ja już po śniadanku, zrobiłam dziś gofry owsiane z twarożkiem z rzodkiewka i szczypiorkiem na słono a na słodko z mascarpone i borówkami
teraz się ledwo ruszam ale idziemy do lasu na spacerek za niedługo jak nie będzie padać...a Wy jakie plany? Później idę pogrzebać w ziemi
![]()