reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dam o siebie zadbać bez dwóch zdań. [emoji3]Ja takich ciast warstwowych to raczej nie piekę dla mnie to za trudne.[emoji3][emoji3]
U mnie przy was dziś bieda aż piszczy. Naleśniki z warzywami.
Zobacz załącznik 1114699
Przez was az mnie w żołądku ściska i zrobilam sie mega głodna, bo takie pysznosci tu dzis pokazujecie!!

Ide znowu dzisiaj pobiegac!!!!!!!!!!!!!! ogladnelismy z Łukaszkiem rocky 2 i w tym odcinku Adriana rodzi mu dziecko i mowi do nie win rocky win 😍 najbardziej lubie te momenty jak on sie ogarnia i zaczyna walczyc i trenowac. Tylko on tam lanpie kure a w pierwszym napieprzal w swinki... IIIIIDDDDDDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE slonko swieci - tez troche powalcze ;)

Daj mi trochę tej energii bo ja ledwo z kanapy wstaje. A już drogą do łazienki to jak wyprawa w Himalaje.
Ide znowu dzisiaj pobiegac!!!!!!!!!!!!!! ogladnelismy z Łukaszkiem rocky 2 i w tym odcinku Adriana rodzi mu dziecko i mowi do nie win rocky win [emoji7] najbardziej lubie te momenty jak on sie ogarnia i zaczyna walczyc i trenowac. Tylko on tam lanpie kure a w pierwszym napieprzal w swinki... IIIIIDDDDDDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE slonko swieci - tez troche powalcze ;)

Dziewczyny mam pytanie do tych co juz urodziły
Czy przy porodzie informowaliście lekarza czy położna ze dziecko jest z in vitro?
Będę rodzić w innym szpitalu niz mój lekarz pracuje jest tam dużo znajomych położnych i nie chciałabym żeby o tym wiedziały I żeby to gdzieś było w dokumentach wpisane w wypisie czy w akcie urodzenia... a mój lekarz twierdzi że muszę poinformować o tym ?zastanawiam się dla czego przecież to tylko zapłodnienie jest a ciąża rozwija się jak każda inna...
Ja nie informowałam ciąża jak każda więc podczas akcji pogodowej ta informacja nic nie wniesie

reklama
Do góry