reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
a ja tak sobie myślę ile bym dała żeby nie musieć iść na to badanie i później iść po wynik, szkoda że nie można tego zrobić po prostu w domu !!dla nie to taki stres, zapewne taki sam dla każdej...

Wskakuje z mężem pod kocyk i oglądamy "Jak urodzić i nie zwariować" :-) Ponoc fajna komedia.

Wanda, nie bede bila, choc Ci sie nalezy ;-) Dziewczyny maja racje,kazdy oragnizm jest inny i powiem nawet ,ze kazde podejscie jest inne, dlatego nie sugeruj sie tym,ze cos boli,czy nie. &&&&&&&&&&&&&&&&& za betka:-)

" nie popełniaj mojego błędu i nie zadręczaj się czytaniem wątku in vitro na kafeterii i na gazecie"

właśnie tam czytam: gazeta, kafeteria, bocian, dziecko...itd., itp.
ciąża biochemiczna to taki częsty przypadek:(

Madzialenak,Pinwinek powidzenia jutro na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gotadora,
za maluszki jutro i abys usylszala same dobre wiesci od embriologa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Milagors
, zaciskam mocno kciuki za Twoja jutrzejsz
punkcje&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Martka,Sham za jutrzejsza bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry