reklama

Kto po in vitro?

kochanie mam tylko u mnie to sie innaczej nazywa... sprobuje wrzucic zdjecie tylko moj super nowy tele ma za duza rozdzilenosc i nie chce sie wrzucic. Specjalnie zwrocilam uwage na ta interlukeine mam w normie wszystskie wyniki, nie ma nic do czego mozna by sie bylo pryczepic tylko to C4-C8 troszenke poza norma no i te nk 12 a dziewczyny pisza ze powinno byc do 10... czekam jeszcze tylko na kir...
No jak cytokiny Ci wyszły dobrze, to wow😀
Czyli jednak zapomniałam [emoji33][emoji1751][emoji8]
Tabletki na pamięć się kłaniają [emoji1751][emoji1751][emoji1751]
Albo ciasto z orzechami😉orzechy są dobre na wszystko😀

Ostatnia edycja:
reklama
Kilka foteczek dołu bo małż chrapie jeszcze na gorze 🤣🤣🤣jeszcze duuuuzo do zrobienia , ale cieszę się tym co mamy 😌w kuchni mamy stary antyczny stół -przybornik / obstawiamy , ze jakiegoś stolarza sprzed lat - taki z imadłem i umazany farba i z licznymi nacięciami . Ale to mój ukochany mebel w całym domu 🥰kocham przy nim pic poranna kawkę ❤Stół w patio , to moja druga miłość .. kosztował kupe kasy i musieliśmy odmówić sobie innych rzeczy,ale zakochaliśmy się w nim od pierwszego wejrzenia i musieliśmy go mieć 😉
Jak pięknie!!! ❤️❤️❤️

Mi tez się mega podoba drzewko oliwne, ale u nas w klimacie nie przezimuje 😭😭😭 ale kombinuje jakby tu je wnosić jak coś na zimę ;) wczoraj w Novum było takie 😍Zobacz załącznik 1115444
To slynne drzewko to akurat na pewno jest warte duuuuuuuuużo $$$$$$$$😀😀😀
ale robi wrażenie, zawsze w filmach o in vitro kręconych tam musi byc najazd na drzewko bo ono jest mega charakterystyczne😊i piękne 😍

Hej dziewczyny, mam pytanie. Jutro mamy pierwsza wizytę w sprawie in vitro. I zastanawiam się jaka jest szansa na to że lekarz zdecyduje się podać dwa zarodki? Mam mniej niż 35 lat.

reklama
A takie cuś śmieszne[emoji12]
216d0fc8234a0f6b4b647e2dee9fef7d.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry