reklama

Kto po in vitro?

Jak lezy ? :biggrin2::biggrin2::biggrin2: ja jak spie i ktos albo cos mnie obudzi to potrafie byc niebezpieczna ;) i agresywna ;) Nie lubie jak ktos mnie budzi ;) A jak jestem spiaca to zwyczajnie padam i nie patrze na nic - pamietaz jak ci kiedys opowiadalam ze nagadalam sie Łukaszowi, wyzalilam, opowiadalam jednym ciagiem chyba z 10 minut po czym wlozylam swoje wtykacze do uszu nie czekajac na odpowiedz odwrocilam sie tylkiem i podobno od razu zasnelam ;) Kiedys mielismy taka koldre wielką, małzenską chyba 220x200 i nie dalo rady bo w nocy mielismy odkryte plecy jak sie tylkami obrocilismy ;) Ja musze miec swoja i nie lubie byc dotykana w nocy ( co innego - ranem ;)
Ja pitolę, ty jesteś jedyna w swoim rodzaju 😂😂😂. Dobrze, że w śpiworze nie śpisz 😂
My mamy jedną dużą kołdrę, bo musimy się girkami dotykać przy zasypianiu 😜. Ja nie lubię jak ktoś na mnie chucha w nocy, ktoś czyli Siwy, bo innych ktosiów na razie nie ma 😜.
No a Siwy wiecznie próbuje się ze mną seksić, on się nigdy nie poddaje 😂.

reklama
Boziu co za dzień.Rano byłem na Lidlu synka pilnuje szwagierka.Dowiedzialam sie że kolega brata co z nim pracował ma korona jest w szpitalu bo trafił tam z bólem dwa testy jeden negatywny drugi pozytywny wiec chyba zarazili go tam.Panika troche bo.z bratem kontakt byl .Dziadek mojego męża w niedzielę zmarł na korona również trafił do szpitala po omdleniu i wszystko na to wskazuje że tam zarażony
Kurde, też bym panikowała na Twoim miejscu 😱

I co tam wyczytalas ? ;) Brzunio juz ładny, okraglutki? Rozalia daje juz jakies kopniaki ?
Ojjj dużo by odpowiadać 😂
Dobrze, że idziesz na histeroskopie. U mnie ogólnie nic nie wyszło ale po „drapaniu” się udało, więc trzymam kciuki za Waszą małą, waleczną babeczkę ✊🏻✊🏻

No brzusio to już mam taki ciążowy, nie jedzeniowy 😎 a Rozalia to wali jak szalona, jeszcze trochę i będziesz się łapać za brzusio 😘

nie wiem ;) Mi powiedzieli ze z 10 dniem cyklu to dlatego ze musza miec pewnosc ze nie jestes w ciazy... Mam miec dzisiaj juz recepte na antybiotyk bez wzgledu na wynik biocenozy... Dzisiaj sie dkladnie dowiem ;) To ci napisze ;) Mysle ze wczesniej przed korona tez innaczej to robili a teraz maja rece pelne roboty ;(
Ja słyszałam o teorii że na początku cyklu jest cienkie Endo i łatwiej wszystko widać. Podobnie jak na USG , w poszukiwaniu polipów proszą o przyjęcie na początku cyklu.
Przed laparohisteroskopią miałam obfite krwawienia, takie mega ze skrzepami. Wszyscy ginekolodzy twierdzili , to od mięśniaka. Po usunięcia polipa, którego nie było widać w USG, mam spokój. Teraz po porodzie też jest ok.

Ja pitolę, ty jesteś jedyna w swoim rodzaju 😂😂😂. Dobrze, że w śpiworze nie śpisz 😂
My mamy jedną dużą kołdrę, bo musimy się girkami dotykać przy zasypianiu 😜. Ja nie lubię jak ktoś na mnie chucha w nocy, ktoś czyli Siwy, bo innych ktosiów na razie nie ma 😜.
No a Siwy wiecznie próbuje się ze mną seksić, on się nigdy nie poddaje 😂.
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 twoj to jak moj zawsze w gotowosci ;) ja nie lubie dzielic swojekodry, przestrzeni z nikim poza Alutką, nawet Ozinek spi po Łukaszowj stronie;) Nie lubie, chuchania, miziania, przytulania na dluzej niz 2 sekundy, nie lubie sie pocic fujjjjj, jak ide spac to musze miec wszystko na swoim miejscu ;) Czasami mam jak zasypiam jakby problem z nogami bo mnie tak dziwnie jakby kurczeją - nie potrafie tego nazwac ;) Czy to zespol niespokojnych nog? Wierzysz w to?

A który to tydzień? Płeć znana? :)

Ale oni demoluja tak, że wszystkie termostaty na kaloryferach rozmontowali, blokady na drzwiach (te chroniące przed dziećmi ) odklejone (raz na dwa- trzy dni kropelką sklejam i się wtedy złoszczą, że mają problem), fotel i stolik (ciężki, ok. 30 kg) przesuwają na drugi koniec pokoju, rolety ściągają. .. ostatnio jeden z nich wymyślił: "trafię w tv, czy nie".
15tc,i będzie drugi chłopak😂😂😂

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 twoj to jak moj zawsze w gotowosci ;) ja nie lubie dzielic swojekodry, przestrzeni z nikim poza Alutką, nawet Ozinek spi po Łukaszowj stronie;) Nie lubie, chuchania, miziania, przytulania na dluzej niz 2 sekundy, nie lubie sie pocic fujjjjj, jak ide spac to musze miec wszystko na swoim miejscu ;) Czasami mam jak zasypiam jakby problem z nogami bo mnie tak dziwnie jakby kurczeją - nie potrafie tego nazwac ;) Czy to zespol niespokojnych nog? Wierzysz w to?
Opisz z tymi nogami? bo ja mam takie jakby ciągnięcie, napięcie w łydkach, masaż przynosi ulgę ale nie na Długo, ogolnie to slabe żyły, pajączki, ale teraz duzo lepiej jak biorę acard😊

reklama
Chyba wierzę, bo mam podobnie z nogami, tylko u mnie nogi mnie pojedynczo wkur..witają i czuję takie mrowienie, które mnie zmusza żeby noga ruszać 🤔

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry