bazylia128
Fanka BB :)
No widziszA ja miałam jakoś po 18 dniu cyklu w szpitalu, widzę że każdy inaczej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widziszA ja miałam jakoś po 18 dniu cyklu w szpitalu, widzę że każdy inaczej
Też tak mialam przy Maksiu, szkoda mi było kasy, w koncu tyle poszlo na in vitro... I było wszystko ok, więc się cieszyłam, że wydamy na inne rzeczyNie, stwierdziliśmy z mężem, że będziemy robić jakieś platne badania jakby na tych coś wyszło nie tak. Ale skoro zawsze na USG wszystko ok, wszystkie moje wyniki ok, i teraz wyniki tych badań też ok to lepiej odłożyć pieniądze na wózek albo remont pokoju ☺
HahHah, myślałam, że tylko ja nie lubię jak mnie ktoś dotyka w czasie snu. Teraz to przeżyje ale wcześniej to byłam na to wręcz uczulona. Jest czas na mizianki ale sen to sen. I nie wyobrażam sobie spać pod jedną kołdrą ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
twoj to jak moj zawsze w gotowosci
ja nie lubie dzielic swojekodry, przestrzeni z nikim poza Alutką, nawet Ozinek spi po Łukaszowj stronie
Nie lubie, chuchania, miziania, przytulania na dluzej niz 2 sekundy, nie lubie sie pocic fujjjjj, jak ide spac to musze miec wszystko na swoim miejscu
Czasami mam jak zasypiam jakby problem z nogami bo mnie tak dziwnie jakby kurczeją - nie potrafie tego nazwac
Czy to zespol niespokojnych nog? Wierzysz w to?
Postaram sieOpisz z tymi nogami? bo ja mam takie jakby ciągnięcie, napięcie w łydkach, masaż przynosi ulgę ale nie na Długo, ogolnie to slabe żyły, pajączki, ale teraz duzo lepiej jak biorę acard![]()
hehehehe buritoHahHah, myślałam, że tylko ja nie lubię jak mnie ktoś dotyka w czasie snu. Teraz to przeżyje ale wcześniej to byłam na to wręcz uczulona. Jest czas na mizianki ale sen to sen. I nie wyobrażam sobie spać pod jedną kołdrą ..normalnie nie do pomyślenia
My mamy od samego początku 2 kołdryja się kokonuje, robię Burito i idę spać
![]()
Taaaaaaaaaaaaaaaak ja tez tak mam a im bardziej sie w to wkrece tym bardziej wkurzaChyba wierzę, bo mam podobnie z nogami, tylko u mnie nogi mnie pojedynczo wkur..witają i czuję takie mrowienie, które mnie zmusza żeby noga ruszać![]()
Oooooo kolczyki w czasie snu .. zabiłabymhehehehe buritoa ja spie na krewetke
![]()
![]()
Malo tego nie moge miec we wlosach wsowek ani kolczykow w uszach, spie bez obraczki
Tak jak piszesz - sen to sen i PROSZE MI NIE PRZERYWAC
Kocham zdrowo sie wyspac
Od tego zalezy caly moj dzien
![]()
Wg mnie bardzo słusznie. Jeśli pappa pokazuje, że jest ok to wg mnie można sobie darować wolne płodowe dna, bo to masa kasy, która właśnie można przeznaczyć na wyprawke.
Co innego jakby wyszło coś niepokojącego.
No i zapraszamy na wątek ciężarówek [emoji16]