• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co się okazało ten kolega brata najprawdopodobniej miał tego wirusa przed trafieniem.do szpitala.wiec ja i moi znajomi są potencjalnie narażeni.Wczoraj poinformowałam szpital kazali być spokojnym i przyjechać jak wystapia objawy gorączki kaszel itp i te porodowe wiadomo.Wiecie co jestem troszkę zmartwiona Ale i swiadoma że prędzej czy później mogło się tak stac
Kurczę. Oby jednak na Was nie przeszło.

Ale bym pożarła😍. Ja sobie w poniedziałek kupiłam malutką sadzonkę rabarbaru, bo wiecznie od kogoś żebram:p. Tylko kiedy to urośnie🙃.
Też lubię narkozę, czuję się po niej zupełnie normalnie i od razu po wybudzeniu mogę normalnie funkcjonować, nie jak delikutaśna @bazylia128 :p. Mnie tylko z głodu zaraz głowa mocno boli i jak się przegłodzę to wiem od razu, że dzień będzie przesrany:oops:.
No to trzymamy kciuki za jutro😘
nu kurcze u mnie gdzies na za bardzo z ta narkoza. Ostatnio paniczninie sie balam i nic mi nie bylo a teraz czulam taki fajny zjazd i mialam masakre po juz nie wspomne o tej w szpitalu, rzyganko na calego ;( Nie wiem jak mozna lubiec narkoze nooooo 😅 😅 🤭

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry