Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jejku dziewczyny jestem już w Novum, za godzinkę mam histero i się troszkę denerwuje...nie usypianiem ale czy będzie bolało mnie po? Bo jak mi tam ktoś pomerda to różnie bywa...No i jestem meeeeeeggaaaaaaa głodna...jak tu się nie denerwować![]()
Nic się nie martwJejku dziewczyny jestem już w Novum, za godzinkę mam histero i się troszkę denerwuje...nie usypianiem ale czy będzie bolało mnie po? Bo jak mi tam ktoś pomerda to różnie bywa...No i jestem meeeeeeggaaaaaaa głodna...jak tu się nie denerwować![]()
tak pozno masz histero? masakra ;( nie bedzie cie bolalo to malo inwazyjny zabiegJejku dziewczyny jestem już w Novum, za godzinkę mam histero i się troszkę denerwuje...nie usypianiem ale czy będzie bolało mnie po? Bo jak mi tam ktoś pomerda to różnie bywa...No i jestem meeeeeeggaaaaaaa głodna...jak tu się nie denerwować![]()
Kiedys takie zabiegi robili normalnie bez znieczulenia - tak miala np @CamillekaJejku dziewczyny jestem już w Novum, za godzinkę mam histero i się troszkę denerwuje...nie usypianiem ale czy będzie bolało mnie po? Bo jak mi tam ktoś pomerda to różnie bywa...No i jestem meeeeeeggaaaaaaa głodna...jak tu się nie denerwować![]()
I tak mi przełożyli kochana bo miałam mieć o 18.30tak pozno masz histero? masakra ;( nie bedzie cie bolalo to malo inwazyjny zabieg![]()