reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już po :) wcinam bułeczkę bo mi dali i herbatkę 😋😋 nic do cholery nie znaleźli. Aż lekarzowi było smutno bo zawsze by mógł usunąć przeszkodę 😢😢
No i wlasnie to jest najgorsze bo pewnie ze trzy tysiace na to wydalas? Ja ide na ta histero ale baaaardzo nie chetnie bo czytalam wypowiedzi i spotkalam sie z teoriami ze jak nic takiego w usg nie widac a nawet jesli sa jakies malenkie polipy to nie powinny byc przeszkoda ;( Jak sie czujesz? Przynajmniej cos tam podrapali ;) Ale dla mnie taki sam efekt dal by scratchin endo a koszty 10 razy mniejsze ;) Co wogole jest u was przyczyną?

No i wlasnie to jest najgorsze bo pewnie ze trzy tysiace na to wydalas? Ja ide na ta histero ale baaaardzo nie chetnie bo czytalam wypowiedzi i spotkalam sie z teoriami ze jak nic takiego w usg nie widac a nawet jesli sa jakies malenkie polipy to nie powinny byc przeszkoda ;( Jak sie czujesz? Przynajmniej cos tam podrapali ;) Ale dla mnie taki sam efekt dal by scratchin endo a koszty 10 razy mniejsze ;) Co wogole jest u was przyczyną?
No wiem ale ja już cała diagnostykę chce wykonać...w immuno tez nic nie znaleźli, tylko ta receptywnosc mam mała i ewentualnie zalecono immunoglobuliny...nie wiem co u nas. Ja nie mam jednego jajowodu ale mi dziś lekarz powiedział, ze to może nawet pomoc a nie utrudnić! Ale tez powiedział, ze nam się uda i ja się tego trzymam 😀 mała rzecz a cieszy ;) czuje się ok, troszkę osłabiona ale to przez auto chyba trochę bo gorąco a jedziemy już na Kraków. Ale bardzo miło w tym Novum, jestem zadowolona :) póki co :) oby jeszcze dzidziusia nam dali to w ogóle będzie bajka ;) teraz liczę na naturalny cud po histero a jak nie to w kolejnym cyklu za miesiąc podchodzić do ivf. Taki plan póki co ;) 😘😘🥰

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry