bazylia128
Fanka BB :)
@fredka84 @Netiaskitchen ta budleja prze prze piekna ale to jakies drzewa a ja chce cos do donicy? Tak tez mozna? Smiac mi sie chce bo jeszcze niedawno pokazywalysmy sobie zdjecia choinki a @Netiaskitchen ozdoby na oknie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak się tego krzaka nie tnie to rośnie duży i wysoki. A do donicy, myślę że bardziej taka odmiana karłowa by pasowała. Masz tu super artykuł z karlowymi odmianami, aż sama się napaliłam żeby taka małą do donicy wsadzić@fredka84 @Netiaskitchen ta budleja prze prze piekna ale to jakies drzewa a ja chce cos do donicy? Tak tez mozna? Smiac mi sie chce bo jeszcze niedawno pokazywalysmy sobie zdjecia choinki a @Netiaskitchen ozdoby na oknie![]()
![]()
![]()
poszukam jak znajde to zrobie ci zdjeciaJak się tego krzaka nie tnie to rośnie duży i wysoki. A do donicy, myślę że bardziej taka odmiana karłowa by pasowała. Masz tu super artykuł z karlowymi odmianami, aż sama się napaliłam żeby taka małą do donicy wsadzić
![]()
Ok, dostaniesz ode mnie pakieciki sierści od każdego członka mojej rodzinkiposzukam jak znajde to zrobie ci zdjeciaA pozniej ci wysle w paczkomacie
![]()
![]()
naprawde swietna sprawa z paczkamatami zwlaszcza jak sie nadaje przesylki, wrzucasz i nie trzeba stac na poczcie
@fredka84 choc sobie porobimy jakies paczki
![]()
ok a z twojego kroku zasusze i na pamiatke włoze do szkielkaOk, dostaniesz ode mnie pakieciki sierści od każdego członka mojej rodzinki. Ode mnie będzie z kroku, tylko muszę zapuścić
. Ja pierdzielę, co mi się w głowie dzieje
Ja już mam na allegro jakiś czas tego smarta i tam często odbieram w paczkomacie
ja w piatek mam jeszcze mojego gina miejscowego -wiem ze czesto chodze ale chce miec pewnosc ze nic sie nie dziejeok a z twojego kroku zasusze i na pamiatke włoze do szkielka![]()
ok a z twojego kroku zasusze i na pamiatke włoze do szkielka![]()
Taaaaa. Tylko musisz na szyji nosić
. Muszę już iść na górę bo jak wiesz, wybiła MOJA godzina
. Napisz mi adres to coś ci tam wyskrobię
![]()
Myślę ze w donicy też da radę@fredka84 @Netiaskitchen ta budleja prze prze piekna ale to jakies drzewa a ja chce cos do donicy? Tak tez mozna? Smiac mi sie chce bo jeszcze niedawno pokazywalysmy sobie zdjecia choinki a @Netiaskitchen ozdoby na oknie![]()
![]()
![]()
No i dobrze takie gwiazdki na niebieMyślę ze w donicy też da radęmoje ozdoby w oknie nadal są
młody bez nich nie chce spać
![]()