motylek24
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za cztery jajeczkaHej, też mam dziś punkcje. widoczne 4 pęcherze a estradiol 820. Dlaczego Cię lakarz dopuścił do punkcji z tak niskim estradiolem? Jak długo trwała stymulacja?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za cztery jajeczkaHej, też mam dziś punkcje. widoczne 4 pęcherze a estradiol 820. Dlaczego Cię lakarz dopuścił do punkcji z tak niskim estradiolem? Jak długo trwała stymulacja?
Ja miałam 40 min opóźnienia i nie wpłynęło to na pęknięcie prcherzykow bo na usg było około 20 i pobrano 21 także do godzinki jest OkDziewczyny ile można dopuścić opóźnienia punkcji? Chodzi mi o ten zastrzyk 36 h przed.. Czy pół godziny poślizg może mieć wpływ?
USG mam 22Bardzo szybko ta beta ci idzieProgesteton to zalezy w jakich jednostkach podaje laboratorium. A kiedy masz usg?
Nie sadze. U mnie te pół godziny zawsze było później, wiesz Hiszpanie [emoji16]Dziewczyny ile można dopuścić opóźnienia punkcji? Chodzi mi o ten zastrzyk 36 h przed.. Czy pół godziny poślizg może mieć wpływ?
Pół godziny na pewno nie.Dziewczyny ile można dopuścić opóźnienia punkcji? Chodzi mi o ten zastrzyk 36 h przed.. Czy pół godziny poślizg może mieć wpływ?
Powodzenia Kochana!!! Trzymam kciuki!!!Hej, też mam dziś punkcje. widoczne 4 pęcherze a estradiol 820. Dlaczego Cię lakarz dopuścił do punkcji z tak niskim estradiolem? Jak długo trwała stymulacja?
Nie sadze. U mnie te pół godziny zawsze było później, wiesz Hiszpanie [emoji16]
Powodzenia!
Ja niestety nie mamDziewczynki nie wiem czy mój poprzedni post umknął gdzies ale jeszcze raz mam pytanie czy któraś z was nie ma clexane do odsprzedania ? Mama mojej przyjaciółki złamała biodro i jest od pasa w dół w gipsie a w aptekach nie ma tych zastrzyków. Będę bardzo wdzięczna za każda ilosc. Ja mam tylko dwa wiec oddałam ale to tylko do poniedziałku wystarczy![]()
Jedna dziewczyna z forum zarezerwowała u mnie Clexane bo mam 2 opakowania 0.6 ale mam też jakiś Neoparin 0.4 tylko nie wiem ile..Dziewczynki nie wiem czy mój poprzedni post umknął gdzies ale jeszcze raz mam pytanie czy któraś z was nie ma clexane do odsprzedania ? Mama mojej przyjaciółki złamała biodro i jest od pasa w dół w gipsie a w aptekach nie ma tych zastrzyków. Będę bardzo wdzięczna za każda ilosc. Ja mam tylko dwa wiec oddałam ale to tylko do poniedziałku wystarczy![]()
Hej dziewczynkiWłaśnie czekamy na telefon z kliniki. Na kiedy mogą nas umówić na skype konsultacje i wtedy się dowiemy kiedy mamy przyjechać