reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest taka teoria ze przechodzimy łagodniej, bo jestesmy narodem trochę starej daty i mamy np. wiekszosc szczepien, ktore juz w innych krajach od dawna nie sa stosowane obowiazkowo. Wiadomo ze to teoria jakich wiele, ale w sumie troche logiczna.
No i malo testów robimy nadal...
U nas np w pracy chyba w styczniu wszystkie bylysmy chore, ale co do jednej to sie jeszcze nigdy wczesniej nie zdarzylo. Prawie wszystkie mialysmy zapalenie spojowek, ja pierwszy raz w zyciu. I tak do dzisiaj zastanawiamy sie czy czasem wtedy tego nie przeszlysmy...
Wiedziałam że coś mądrego napiszesz 😘. Coś w tym jest, że mamy więcej szczepień 🤔

njabardziej mnie denerwuje bo mamy samochody na warszwskich tablichach bo lukasz tam zameldowany i jak juz u mnie widze takie tablice to trobia bez powodu. Np ostatnio stalam na swiatlach jak jest jazda na wprost i prawo bylo zielone ale mi sie przypomnialo ze jednak musze wjchac do innego sklepu i stwierdzilam ze zmienie pas i nie moglam sie wymiescic bo znowu na skret w lewo bylo czerwone swiatlo wiec stalam w poprzek i troche zablokowalam ruch - booossszzeee stal za mna tir i tak sie natrabili ;) Ale wyczekalam i zjechalam NO JAKBY NIE MOGLI CHWILE POCZEKAC CO NIE ;)
😂😂😂😂😂😂😂

i o co chodzi z ta deszczowka ? Jak to dziala i po co to jest? Tylko nie zchwalaj za bardzo bo zaraz bede chciala taka kupic i Łukasz ze mna oszaleje ;) Ja koncze 2 piffkooo i chyba wypije jeszcze ze dwa bo nic nie czuje ale jest fajnie a teraz ogladamy na naeflix taki stary film o tych dwoch blizniaczkach co sie domem zamienily ;) Wzielam dzisiaj taka czadowa goraca kapiel ze wsyzlam cala pomarszczona - jeszcze musialam sie Łukaszowi oddac 😂 (sorry - nie chce nikogo zgorszyc) a ty co myszko moja dzisiaj pijesz?
A ty kochana kiedy czegos sie napijesz?
Właśnie mogę się pochwalić wypiłam pół piwa tak przed obiadem, chyba mnie targnęło, teraz głowa boli, mega ekonomiczna jestem haha.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry