bazylia128
Fanka BB :)
moja mama jak byla ze mna w ciazy to codziennie jadla bezyO mój Boże ja zaraz zjem obudowę. JA TEZ CHCĘ [emoji1786][emoji1786][emoji1786]
Wygląda cudownie i mega pysznie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja mama jak byla ze mna w ciazy to codziennie jadla bezyO mój Boże ja zaraz zjem obudowę. JA TEZ CHCĘ [emoji1786][emoji1786][emoji1786]
Wygląda cudownie i mega pysznie.
Tez mi się zachciało, ale póki co pochłonęłam proziaki (podkarpacki przysmak) z domowej roboty mielonka i ogórkiem i umieram, bo za dużo zjadłam.
Ale jakby te Wasze cuda były blizej to choćbym miała paść to bym zjadła tak apetycznie wyglądają [emoji39][emoji1786]
Ja mam bemfole jak bys chcialaWitam was gorąco, potrzebuje Gonal 900 I Menopur 1200, czekają mnie leki bez refundacji![]()
Cos wymyślimy@fredka84 z miasta Szczecin man na loginie![]()
![]()
Kochanie 300 km to 2,5 h samochodem - chyba nas to nie ograniczy
Pociagiem jeszcze szybciej - jedziecie do Łodzi i ja was odbieram
![]()
Taaa chce sobie tak tłumaczyć, ale ja kocham jesc.[emoji16][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] - to pewnie przez ciaze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Cos na pewno. Moja mama ze mna miała parcie na słodycze. A ja od słodyczy jestem uzależnionamoja mama jak byla ze mna w ciazy to codziennie jadla bezy![]()
![]()
I ja tez uwielbiam ale sobie dozuje
Myslicie ze cos w tym jest ?
To raczej zdrowy objaw - wiec jaby nie bylo jest ZDROWOTaaa chce sobie tak tłumaczyć, ale ja kocham jesc.[emoji16]
to lepsze takie uzaleznienienie niz jak @Netiaskitchen na relaumCos na pewno. Moja mama ze mna miała parcie na słodycze. A ja od słodyczy jestem uzależniona![]()