Netiaskitchen
Fanka BB :)
Określę się jak ustalicie terminW brzuch ci może teraz iść więc kiedy ma ci się ograniczać
Necia a Ty na dzamprę się nie piszesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Określę się jak ustalicie terminW brzuch ci może teraz iść więc kiedy ma ci się ograniczać
Necia a Ty na dzamprę się nie piszesz?
Masz jeszcze chwilęWeekend minął A ja dalej nie rozpakowana A tak liczylam że może w spokojniejszych dniach pojedziemy.Dzis 39 i 2 wiec jeszcze czas ale na piatek jak cos umowie ktg.chyba że wczesniej coś się zacznie.
hehehehehehehe trafilam bez problemu - fajnie sie zobaczyc z czlowiekami nawet cycata jest
Jak beda czekac maksimum tak jak z synkiem to 4 czer.mi wywolaja a ja do tego czasu zwariujeJeszcze się faktycznie okaże, że się "spotkamy" na porodówce jak kiedyś pisałaś. [emoji4]
Malutkie dobrze u mamy, no i teoretycznie ten tydzień może posiedzieć. Trzymaj się!
Określę się jak ustalicie termin![]()
To dobra wiadomosc teraz niech sie pieknie dziela.A ewentualny transfer by był w tym cyklu czy czekacie??Były 2 komorki dojrzałe i obie się prawidłowo zaplodnily.. Także czekam![]()
No to czekamy i trzymamy kciuki za dzieciakiByły 2 komorki dojrzałe i obie się prawidłowo zaplodnily.. Także czekam![]()
Czekamy wszytskie[emoji110][emoji110][emoji110]Były 2 komorki dojrzałe i obie się prawidłowo zaplodnily.. Także czekam![]()