nieagatka
Fanka BB :)
Ja w pt się dowiem czy 1.06 czy 3.06 cc...Jak beda czekac maksimum tak jak z synkiem to 4 czer.mi wywolaja a ja do tego czasu zwariuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w pt się dowiem czy 1.06 czy 3.06 cc...Jak beda czekac maksimum tak jak z synkiem to 4 czer.mi wywolaja a ja do tego czasu zwariuje
Uff, jak na razie jest dobrzeByły 2 komorki dojrzałe i obie się prawidłowo zaplodnily.. Także czekam![]()
Invimedu co prawda nie znam, ale jak prawidłowo zrobiona drożność to nie mają prawa nie honorować takiego badaniaCześć dziewczyny mam pytanko. Chce w czerwcu zrobić prywatnie u swojego gina drożność. A w lipcu umówić się na pierwszą wizytę do kliniki bo dopiero wtedy ruszają pierwszorazowe konsultacje niepłodnościowe. Invimed. Czy będą brali pod uwagę badanie drożności zrobione gdzie indziej? Czy honorują tylko swoje?
Były 2 komorki dojrzałe i obie się prawidłowo zaplodnily.. Także czekam![]()
Dzieki :*Invimedu co prawda nie znam, ale jak prawidłowo zrobiona drożność to nie mają prawa nie honorować takiego badania![]()
Ale mi humor poprawilasByły 2 komorki dojrzałe i obie się prawidłowo zaplodnily.. Także czekam![]()
Ja w pt się dowiem czy 1.06 czy 3.06 cc...
Cena transferu mrożonych zarodków :-) 1800 zł. Czyżby znakDzis mi sie snilo ze przymierzam buty za 1800 zl - i opowiadam to rano Łukaszowi - a on na to - i co kupilas? Ja ze no nieA on na to - to dobrze bo musialabys isc teraz spac zeby je oddac
![]()

Jaki widok:-) tez mi się marzy ;-)Witam dziewczyny
Dzis udalo mi sie kawke wypic w cukierni. Musialam gdzies przeczekac a u nas lejeTroche chyba za szybko to wszystko pootwierali, ale tesknilam juz za tym. Milego dzionka
Zobacz załącznik 1121349