fredka84
Fanka BB :)
Tam gdzie kaczek nie byłojak to nie jedalas nigdy kaczki ?!!!! What ???!!! Gdzie ty sie uchowalas?!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tam gdzie kaczek nie byłojak to nie jedalas nigdy kaczki ?!!!! What ???!!! Gdzie ty sie uchowalas?!!!
Tak, w teorii tak, ale taka mądra jestem, że zapomniałam poprosić o jakieś zaświadczenie więc mam nadzieję, że do piątku nic się nie wydarzy [emoji16]A Powiedz jeśli by Cię złapało wcześniej Od razu cc czy jak?
jak przyjedziesz to ci zaserwuje na muuusssss kaczucheTam gdzie kaczek nie było. My kury i świnie mieliśmy, ale kaczek niet
![]()
Przed Tobą kolejny transfer który będzie udany i smutek minieNiby minęły ponad 3 lata, 2 nieudane IUI, pierwszy transfer in vitro nieudany a ja i tak co miesiąc mam nadzieje i gdy przychodzi miesiaczka czuje taki okropny smutek. Zastanawiam się czy to kiedyś minie ...
Kielce tu gdzie tak piździnie odpisalas skad jestes ? Bo chyba mamy bliziutko do siebie![]()
Gratuluję, wreszcie się doczekałaśDziewczyny przedstawiam Wam mojego przystojniakaZobacz załącznik 1121455IZobacz załącznik 1121456
Ziewamy
ZZobacz załącznik 1121457
Ważymy 400g i zdrowo wymachujemy łapkami![]()
Czyli jednak chłopiec? Jak sie z tym czujesz?Dziewczyny przedstawiam Wam mojego przystojniakaZobacz załącznik 1121455IZobacz załącznik 1121456
Ziewamy
ZZobacz załącznik 1121457
Ważymy 400g i zdrowo wymachujemy łapkami![]()