bazylia128
Fanka BB :)
w miesiac sie wyrobisz ze stratingiemTak tylko ja nie mam jaknie mam jsk dojechać do Polski. Dlatego zrezygnowałam z histero bi nie mam jak. Moge jechsc na maks miesiac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w miesiac sie wyrobisz ze stratingiemTak tylko ja nie mam jaknie mam jsk dojechać do Polski. Dlatego zrezygnowałam z histero bi nie mam jak. Moge jechsc na maks miesiac
juz jestem@bazylia128 co ty na kawę do Paśniora pojechałaś czy co?
Dawaj, gadaj co ci powiedział?
Dziekuje kochane za wsparcie i pomoc. Jestescie niesamowite [emoji173]
Postanowiliśmy ze napisze meila do Pasnika . Przedstawie mu cala sytuacje zobaczymy co on powie, wtedy postanowimy co dalej.
To kiedy powinno sie go zrobic?w miesiac sie wyrobisz ze stratingiem![]()
ja tez bede robic pomimo hsteroTo kiedy powinno sie go zrobic?
Ile dni przed transferem robi sie ten scratching?ja tez bede robic pomimo hstero
Bedzie dobrze kochana. Uda się na pewno tym razem❤jezzuuuuu dziewczyny zaraz transfer - trudno w to uwierzyc ❤ ❤ ❤ ❤ tylko histero stratching i czekam na okres a wtedy encorton i robie transferrok na to czekalam i mam tylko jednego mrozaka ;(
kochaanie nie wiem dokladnie ale ja juz zdazylam sie zapisac i bede miala robione w tym samym cyklu co transferIle dni przed transferem robi sie ten scratching?