bazylia128
Fanka BB :)
taaa to ja je caly czas brzecze dlaczego musi tak chorwac ;( a ona moiw ze nic jej nie bedziePrzykro mi kochana. Nie martw sie❤bedzie wszystko dobrze z Twoją mamą. Wierze w to bardzo❤ bądź silna dla niej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taaa to ja je caly czas brzecze dlaczego musi tak chorwac ;( a ona moiw ze nic jej nie bedziePrzykro mi kochana. Nie martw sie❤bedzie wszystko dobrze z Twoją mamą. Wierze w to bardzo❤ bądź silna dla niej
Bo jest twoja mama. Ty jestes dla niej najważniejsza ❤matka zawsze ma najwiecej sily dka swojego dziecka. Bedzie dobrze kochana. Zobaczysztaaa to ja je caly czas brzecze dlaczego musi tak chorwac ;( a ona moiw ze nic jej nie bedzieserce mi peka bo ja jestem bardzo zwiazana z mimi rodzicami... Ciezko mi sie bedzie teraz skupic na sobie ale podobno taki converter to wlasnie dobra sprawa ...
Zdrowia dla mamy niech otwierają już te szpitale itp...Wkurza mnie to ze przez korone bylo tyle waznych wizyt odwlanych - przeciez ludzie choruja ;(
Mogę się domyślać co czujesz bo ja tez jestem bardzo związana z rodzicami a zwłaszcza z mamataaa to ja je caly czas brzecze dlaczego musi tak chorwac ;( a ona moiw ze nic jej nie bedzieserce mi peka bo ja jestem bardzo zwiazana z mimi rodzicami... Ciezko mi sie bedzie teraz skupic na sobie ale podobno taki converter to wlasnie dobra sprawa ...
Wlasnie taka nie moc jest najgorsza ;( Ej ja tez mam sklonnosc do hipochodriiMogę się domyślać co czujesz bo ja tez jestem bardzo związana z rodzicami a zwłaszcza z mama ❤ Jak miałam 6 lat to zachorowała na RZS i całe moje dzieciństwo plus okres dorastania patrzyłam jak cierpi zanim nie dostała leków nowej generacji i mogła normalnie funkcjonować. Przez to miałam przez kilka lat nerwice lekowa i do dziś mam skłonności do hipochondriia tata niedawno miał mikroudar i widział podwójnie przez jakis czas. Bardzo często martwie się o swoich rodziców mieszkamy w jednym domu ale osobno i właściwie codziennie mysle o tym żeby byli zdrowi i żyli jak najdłużej ❤❤❤
Twoja mama dzięki temu monitorowy będzie pod ścisła kontrola wiec nie martw się już kochana i myśl pozytywnie ❤
O ja Cie pierdziu... Ale jajaMieszkam pod poznaniem, na imię mam Weronika, pracuję w korpo na dość poważnym jak na mnie stanowisku. Nie wiem od czego zacząć. Czytam was już pół roku i kocham nie które z wasnie wiem czy macie pojęcia ale śledzi wasze losy cała rzesza mojej korpo, przybijamy sobie piątki a kolega się pyta czy bazylia wróciła i ile grać na wypiła A cze nieagatka urodziła i czy camilelka się znalazla
Mój ma 46Zawsze miałam pod górkę w życiu moi rodzice zginęli w wypadku samochodowym a ja zostałam adoptowana po dwóch latach moi rodzice przysposobieni doczekali się dziecka i ja zawsze byłam gdzieś obok. Ciężka praca i systematcznoscia dorobilam się miejsca w którym teraz jestem. Lecze się w novum warszawa a dopiero zaczynam u nas pieniądze nie są barierą b[GROUP=][/GROUP]o jednak nie miałam innych potrzeb jak podróże których też było mało bo większość czasu pracuję. Nasienie jest dobre ale partner ma 45 lat. Nie robię sobie za dużych nadzieji ale bardzo chcemy spróbować dziekuje ze sie odezwalyscie tworzycie niezla klike i marze zeby sie do was dostac i wiem ze pomimo roznych pogladow kazda z was dobrze sobie zyczy
Bo to tak jezt Pol zycia boimy sie rodzicow a pol zycia boimy sie o rodzicowMogę się domyślać co czujesz bo ja tez jestem bardzo związana z rodzicami a zwłaszcza z mama ❤ Jak miałam 6 lat to zachorowała na RZS i całe moje dzieciństwo plus okres dorastania patrzyłam jak cierpi zanim nie dostała leków nowej generacji i mogła normalnie funkcjonować. Przez to miałam przez kilka lat nerwice lekowa i do dziś mam skłonności do hipochondriia tata niedawno miał mikroudar i widział podwójnie przez jakis czas. Bardzo często martwie się o swoich rodziców mieszkamy w jednym domu ale osobno i właściwie codziennie mysle o tym żeby byli zdrowi i żyli jak najdłużej ❤❤❤
Twoja mama dzięki temu monitorowy będzie pod ścisła kontrola wiec nie martw się już kochana i myśl pozytywnie ❤
Chlop to moze cale zycieMój ma 46nie jest źle
![]()