reklama

Kto po in vitro?

@Ananasowa93 a moze to plamieinie implantacyjne ?
Oj chyba nie bo test już nie pokazuje nic a to nie było plamienie tylko sporo żywej krwi. U mnie miesiaczka zaczyna się odrazu właśnie tak bez plamien.
Ale cały ten cykl był dziwny ... tzn owulacja była późno jakoś 17-18 dc. Po owulacji bol piersi kilka dni i przeszło. Potem mocne ukłucia w lewym jajniku i kłucie w macicy przez kilka dni. Odczuwałam to wszystko ale właściwie co miesiąc się doszukiwałam objawow i nic z tego wiec nie zwracałam uwagi. Jak okres się spóźnił dwa dni to mimowolnie zrobiłam test. I cały czas mam bóle okresowe tylko piersi nic a zazwyczaj tydzień przed już nie mogłam się dotknąć

reklama
hehehehehehehhehehe my juz tez chyba wszystkie pozycje i sposoby wyprobowalismy ;) I nie ma dupki - rozowej ;)
A my stosujemy żel conceive plus nawet w klinice nas dr zapytała czy próbowaliśmy z tym żelem i mówiłam ze tak. Teraz ten żel nazywa się fertilcare baby start. I od tego cyklu próbowaliśmy z tym żelem. Czy to jego zasługa? Wątpię ale jest fajny efekt nawilżenia i pomaga plemnikom przeżyć a u nas podobno wrogi śluz wiec mogę wam polecić chociaż jest dość drogi

A my stosujemy żel conceive plus nawet w klinice nas dr zapytała czy próbowaliśmy z tym żelem i mówiłam ze tak. Teraz ten żel nazywa się fertilcare baby start. I od tego cyklu próbowaliśmy z tym żelem. Czy to jego zasługa? Wątpię ale jest fajny efekt nawilżenia i pomaga plemnikom przeżyć a u nas podobno wrogi śluz wiec mogę wam polecić chociaż jest dość drogi
Kiedyś tez go używaliśmy, teraz parametry nasienia się sporo poprawiły, zamówię dziś, co szkodzi spróbować i tak tyle kasy na wszystko idzie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry