Aduś16
Fanka BB :)
Ja miałam betę 9 w 6dpt i była z tego zdrowa ciąża..a też miałam podane 2 zarodki.. szanse mniejsze ale napewno są! Nie wydaje mi się żeby aż tyle pozostało po Pregnylu..Beta 9 wiec jak by jej nie bylo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam betę 9 w 6dpt i była z tego zdrowa ciąża..a też miałam podane 2 zarodki.. szanse mniejsze ale napewno są! Nie wydaje mi się żeby aż tyle pozostało po Pregnylu..Beta 9 wiec jak by jej nie bylo
Jezu, nie wiem co napisaćDziewczyny mam wyniki.
Beta HCG 9 to pozostalosc po pregnyluWiecie co to znaczy...
Sorki ale chwilke mnie nie bedzie....
Dzieki za wsparcie i wiare!
Czyli jest nadzieja?Ja miałam betę 9 w 6dpt i była z tego zdrowa ciąża..a też miałam podane 2 zarodki.. szanse mniejsze ale napewno są! Nie wydaje mi się żeby aż tyle pozostało po Pregnylu..
Mój syn jest na to żywym dowodem.. Wtedy żadnego immunoleczenia nie miałam.. Ta betę pamietac będę do końca życia.. 9 w 6dpt..Czyli jest nadzieja?
Właśnie Pani opiekunka powiedziała mi łaskawie że to od laboratorium z rana dostała informację gdyż hodowla się nie zakończyła.. Co może wiele oznaczać..Dlaczego kliniki nie udostępniają kart obserwacji zarodków z laboratorium? Każda pacjentka powinna mieć taki wgląd on-line. Bez sensu wyczekiwanie przy telefonie,...
Który to dpt? 6? Jeśli tak to przysięgam kopne w dupsko.Beta 9 wiec jak by jej nie bylo
Powodzenia. Trzymam kciuki za same dobre wieści![emoji8] niech sie dzieje!
Osattnio tez mialam 6dpt 9,7 i nic z tego nie bylo, a mialam podany jeden zarodek.Który to dpt? 6? Jeśli tak to przysięgam kopne w dupsko.
Będę trzymać kciuki do kiedy będzie potrzeba!!!I ma być dobrzeDziękuje kochana jestes!
Ja to sie i tak najbardziej boje ze potem zacznie spadac jak za pierwszym razem. Wtedy tez byly ładne przyrosty a potem nagle w spadek. A to chyba gorsze niz zero od początku,bo dostajesz nadzieje, a potem peka ci serce ♥ Z reszta duzo z was to przeżyło![]()