Pójdźka
Fanka BB :)
Ciążę sa z kazdych. Ja jako pierwsze mialam podane dwie 4.1.1 i co?? Sama wiesz..Jakoś podłamało mnie to C. Teraz podali mi 3BC a czeka na mnie jeszcze 3BC i 2BC. 4AA i 3BB podali razem i beta 0.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciążę sa z kazdych. Ja jako pierwsze mialam podane dwie 4.1.1 i co?? Sama wiesz..Jakoś podłamało mnie to C. Teraz podali mi 3BC a czeka na mnie jeszcze 3BC i 2BC. 4AA i 3BB podali razem i beta 0.
Nie wiemCiążę sa z kazdych. Ja jako pierwsze mialam podane dwie 4.1.1 i co?? Sama wiesz..
No w sumie masz rację... Mam lab pod domem tylko wyniki maja wieczorem dopiero,ale moze to lepiej niz caly weekend sie stresowac. Chociaż i tak lekow do poniedziałku nie odstawie.A nie możesz jutro zrobić bety? Jak jest ciąża to będzie przyrastać jak pregnyl to spadnie.
Ciazy brak mimo dwoch mercedesów zarodkowych. Implantacja byla beta rosla prawie do 300 i spadła.Nie wiemco było po 4.1.1 bo mnie tu chyba nie było. A teraz miałyśmy podane podobne zarodki 3.2.3:-) ? Może to znak :-) ze wszystko będzie dobrze.
Ostatnio obiecalam sobie ze nie będę latac jak walnięta i znowu mi odbija..Poczekaj do poniedziałku jak dasz radę. Beta powinna być już naprawdę ładna.
Zobacz ile masz jeszcze zarodków , glowa do góryWiesz ja zaczynam myśleć, ze te 5 lat temu to ja miałam ogromne szczescie ze się udało.
Przykro mi. U mnie było 0 kuzwa wiec biochemiczna by jakoś rokowała ;-) Ale masz racje trzeba cierpliwie czekać.Ciazy brak mimo dwoch mercedesów zarodkowych. Implantacja byla beta rosla prawie do 300 i spadła.
ja bym zrobiław invikcie bo nie da się porównać :-( późniejOstatnio obiecalam sobie ze nie będę latac jak walnięta i znowu mi odbija..
A normalnie ze mnie taki rozsadny, spokojny i opanowany czlowiek, a jeśli chodzi o in vitro to nie umiem zachowac spokoju.
A jak ci dzisiaj dzionek mija?
Mam nadzieje ze chociaz spalas dobrze?!
Wiesz co chyba nie ma reguły. To musi byc po prostu TEN zarodek i TEN czas. Ja też szukalam po transferze porwierdzenia ze ten z C to nie jest zły. Az w koncu przestalam szukać i czytać. Myślę ze każdy zarodek ma szanseJakoś podłamało mnie to C. Teraz podali mi 3BC a czeka na mnie jeszcze 3BC i 2BC. 4AA i 3BB podali razem i beta 0.
Mialam przed punkcja.. Ale w 3dpt już go mało co zostało..Dajesz nadzieje, ale pewnie pregnylu wtedy przed transferem nie mialas?