Ruda08
Fanka BB :)
Ja mam cały metypred 16 mg (brałam go na nk 23%)I sam encorton pomógł ? W jakiej dawcę jeśli mogę wiedzieć ?
Tylko, że jestem za granicą ;( prawdopodobnie mąż poleci w połowie czerwca ale czy tak się stanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam cały metypred 16 mg (brałam go na nk 23%)I sam encorton pomógł ? W jakiej dawcę jeśli mogę wiedzieć ?
Zajrzałam do was by podczytać i oczom nie wierzę co się dzieje. [emoji22]
Mnie ostatnio też wkurzyli... przetrzymują nasienie choć wypełniliśmy formularz że to tylko na jeden rok.
Chciałam wracać po rodzeństwo w Gdańsku, ale zaczynam się obawiać. Któregoś lekarza odradzasz?
Po tym co Adus tu opisała to ja bym w życiu się na te klinike nie zdecydowała. Szkoda kasy, zdrowia i nerwów.Całą klinikę!!
Zatrzymaj go dla mnie proszę. Napisze ci na privJa mam cały metypred 16 mg (brałam go na nk 23%)
Tylko, że jestem za granicą ;( prawdopodobnie mąż poleci w połowie czerwca ale czy tak się stanie?
Ja do stymulacji nie bralam, dopiero przy transferach. Przy ostatnim bralam od 17dc A transfer był w 22dc.
Byłoby super ❤ ja się dowiem wszystkiego pewnie jutro! To pierwsze podejście? Bo u mnie tak.Bardzo możliwe że ja też będę miała transfer 1.06 [emoji4]
No właśnie też tak myślałam. Jutro poznam szczegóły i od razu dam znać. Jak Ty się czujesz kochana w ogóle? ❤super
Super wieści ❤
Dawaj znać bazylii to Cię wpisze w kalendarz
Ćwiczyć po?Oj nieee
Raczej tylko leżeć i pachnieć![]()
No krótko to może nie.. bo jak udany transfer to się nalykaszja wchodziłem chyba do 15tc..
U mnie 4...Byłoby super [emoji173] ja się dowiem wszystkiego pewnie jutro! To pierwsze podejście? Bo u mnie tak.