A w jakim mieście szukasz?Szukalam tu na miejscu ale k.. zwa nikt nie robi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A w jakim mieście szukasz?Szukalam tu na miejscu ale k.. zwa nikt nie robi![]()
Jasne, że pokrywają. Ja mieszkam za granicą więc kupuje tutaj, a poza tym pisze Ci akurat o lorealu, bo mój brat tam pracuje więc mi doradza. Ale np wcześniej uzywalam farb byfama i też byłam bardzo zadowolona, one były chyba nawet ciut tańsze. Musisz poszukać w necie. Ale to naprawdę banalnie proste, farby profesjonalne nie niszczą włosów tak jak te że zwykłego supermarketu, no i masz ogromny wybór odcieni.Superrrrrr [emoji4] a co z siwimi, bo ja akurat mam ich pełno [emoji39] kryją dobrze ?
Masz sprawdzona stronę gdzie zamawiasz te cuda?
Zaszłaś w ciąże wyniki mogą być wystarczające do inseminacji niekoniecznie ivf. Pierw trzeba zrobić badania nasienia u androloga dr Wolski (Novum) czasem trzeba faceta przemęczyć i wyniki wracają do normy. Słabe plemniki to słabe DNA. Czyli przy czynniku męskim jest większy odsetek poronień. Mój mąż ma krypto. Wyniki nasienia potrafią być zmienne w czasie. W czasie roku leczenia u androloga wyniki były od pojedynczych w polu widzenia do 3-5mln przy takich parametrach już cuda się zdarzają. No i od 5mln/ml można IUI zrobić podwarunkim ze jest to stała wartość [emoji14] no ale mniej skuteczna metoda.Niech przebada go androlog porządnie :-) jak wyniki się nie poprawia cóż będzie i ivf . Ja mam syna po drugiej procedurze:-) u nas czynnik męski. Narazie poczekaj na wyniki.
To, ze zachodzisz w ciąże super rokuje. Dziwne te wyniki twojego męża. Szukałam bym diagnostyki u niego a nie ivf odrazu.
Jeśli zachodzisz w ciążę to nie wiem w jakim celu chcą zrobić laparoskopię? Zapytaj. Ja po laparoskopi miałam torbiel w każdym cyklu, ciąża w takim przypadku jest niemozliwa. Zdecydowanie mniej inwazyjnym zabiegiem jest histeroskopia. Przy niskim AMH też lepiej nie szaleć od razu z laparoskopią. No ale od tego jest lekarz aby odpowiedział na pytanie dlaczego taki a nie inny zabieg.
Ja bym bardziej porownywala do twixaU mnie dziewczyny dziś od rana pada deszcz czyli cały dzień siedzę w domu. Jak co tydzień pojadę na rynek po ziemniaczki i jabłka, coś tam sobie posprzątam, może zrobię znów te ciastka owsiane, smakują mi one, no i zostanie książka do czytania
.
Kurde, dlaczego nie może padać w tygodniu. I na dodatek do tego smętnego dnia, wstałam z bólem głowy
Mam nadzieję że u Was dzień będzie fajniejszy
Ciekawe co mój Snickersik ( czyt @bazylia128 ) będzie robił
Necia to pewnie jakiś wyczesany obiad zrobi![]()
Na stronie salve medica w Wavie oglądałam właśnie cennik i mają wlew accofilu więc może by zrobili. O i ten scratching też mają. Kurde mogłam też pomyśleć o tym wcześniej jak to daje podobny rezultat do accofilu. Tam pisze że wykonują około 20 dnia cyklu poprzedzającego cykl z transferem. A jak ja mam w poniedziałek 28 dc to jest możliwość żeby zrobili tak póżno jakby było miejsce?? Ostatni cykl miałam 35 dni.?A w jakim mieście szukasz?
No to zdrówka przede wszystkim życzę dla p IwonkoJa bym bardziej porownywala do twixa![]()
![]()
wiesz jakie podobne do siebie jestesmy ze nawet kiry mamy prawie takie same
Moja mama ma dzisiaj imieniyny: Iwony
Tak wiec ja juz dom ogarnelam, pomylam podlogi, tez pada wiec sie odejdzie chociaz podlewanie kwiatow
Opowiadalam jej ostatnio o tobie ze nie mozesz kawy dopic bo zaraz widzisz jakies chwasty i obrywasz to mowi ze jej czlowiek jestes
o 10 juz jade na zakupy na trzy domy: dla nas dla rodzicow i dla tesci - to chyba mnie rozasazi jak bede nosic te siaty
Zostaje do wieczora z mama a pozniej wracam do domu i musze spiac poslady z mom projektem wiec czeka mnie znowu malo spania
No a jutro to juz bede cala w nerwach ;(
Łukasz dzisiaj jedzie do Wawy i zostaje sama ;( Szkoda ze tak daleko mieszkasz to bys juz u mnie siedziala
Tak sobie myslalam wczoraj o @goffa13 ze pamietam dokladnie jak z nia pisalam ze ja kiedys zrobilam sikanca w 5 dpt i wyszedl pozytywny i ona te zrobila i pokazywala ta kreseczke - z tej kreseczki piekna Jagódka
Jak ten czas leci - masakra... Dziewcyny w pn nie bedzie kalendarza dlatgo @kate_p7 trzymamma mocne kciukaski za bete - niech sie skonczy juz ta zla passa na forum ;( Caly czas cos sie dzieje nie dobrego i az strach normalnie cokolwiek zaczynac ;( Buziolki dla Was
![]()
U mnie cena ETM z 1800 na 2300 wiec jak ten się nie uda to będzie po kieszeni mocniej:-( A u Ciebie się uda bo implantację były. Tylko tego zdrowego trzeba a przecież go masz:-)))Tak sie zlapalam na tym ze jakos slabo wierze u siebie w sukces z tym moimi jedynakiem bo jak pisalyscie o tych podwyzkach to juz chcialam dzwonic do kliniki i pytac o koszt procedury - dopiero sie chwile zreflektowalam: no moment - najapierw sie zapytaj o koszty transferu- takze tego .... hmmm dziwne uczucie
![]()
A ten twój to jakiej morfologii jest? Wiesz? Czy nie pytałaś?Tak sie zlapalam na tym ze jakos slabo wierze u siebie w sukces z tym moimi jedynakiem bo jak pisalyscie o tych podwyzkach to juz chcialam dzwonic do kliniki i pytac o koszt procedury - dopiero sie chwile zreflektowalam: no moment - najapierw sie zapytaj o koszty transferu- takze tego .... hmmm dziwne uczucie
![]()