Czarna1985
Fanka BB :)
Dzwonilam do jednej to mi powiedzieli ze robia tylko swoim pacjentkaW klinikach IVF prywatnych robią
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzwonilam do jednej to mi powiedzieli ze robia tylko swoim pacjentkaW klinikach IVF prywatnych robią
A ja tak nieśmiało przedstawiam Wam naszą upartą Dzidzię- Hanię [emoji173]
Pani doktor powoedziała,że to Myslicielka, bo ciągle ma rączki przy głowie.Zobacz załącznik 1123652Zobacz załącznik 1123653
Prześliczna HaniaA ja tak nieśmiało przedstawiam Wam naszą upartą Dzidzię- Hanię [emoji173]
Pani doktor powoedziała,że to Myslicielka, bo ciągle ma rączki przy głowie.Zobacz załącznik 1123652Zobacz załącznik 1123653
Hanki sa super!GratulujeA ja tak nieśmiało przedstawiam Wam naszą upartą Dzidzię- Hanię [emoji173]
A ja tak nieśmiało przedstawiam Wam naszą upartą Dzidzię- Hanię [emoji173]
Nie mam naprawdę sił, tylko dlatego pomyślałam o Gamecie bo mąż namówił aby się z nimi skonsultować ten ostatni raz aby może w sierpniu spróbować u nich jak będziemy... Stymulacja jaką zafundował mi moj zaufany lekarz całkiem odebrała mi wiare w sens dalszej walki. Ostatnie 4 miesiące przygotowalam się najlepiej jak mogłam do stymulacji która on w tak blachy sposób zjeb..l.. Najpierw namówił na stymulacje w drugiej fazie bo twierdził że więcej ponad te 4 się nie pojawi, a 9 dni później nagle stwierdził że jest ryzyko cyklu bezowulacyjnego o czym wcześniej nie wspomniał... I wszędzie wpisał że to była nasza decyzja.. A to że pojawiły się dodatkowe pęcherzyki przeczylo jego teorii.., czuje się bardzo zawiedziona.. skarga nic nie da, oni ja wyśmieją , także to że chciałam mrozic zarodki w 3ciej dobie. Szkoda czasu@Aduś16 widzę że masz ochotę zawalczyć jeszcze raz dać wam szansęna tamtych dziadów pisz reklamację i to od razu.
Dla takich chwil warto walczyćA ja tak nieśmiało przedstawiam Wam naszą upartą Dzidzię- Hanię [emoji173]
Nie mam naprawdę sił, tylko dlatego pomyślałam o Gamecie bo mąż namówił aby się z nimi skonsultować ten ostatni raz aby może w sierpniu spróbować u nich jak będziemy... Stymulacja jaką zafundował mi moj zaufany lekarz całkiem odebrała mi wiare w sens dalszej walki. Ostatnie 4 miesiące przygotowalam się najlepiej jak mogłam do stymulacji która on w tak blachy sposób zjeb..l.. Najpierw namówił na stymulacje w drugiej fazie bo twierdził że więcej ponad te 4 się nie pojawi, a 9 dni później nagle stwierdził że jest ryzyko cyklu bezowulacyjnego o czym wcześniej nie wspomniał... I wszędzie wpisał że to była nasza decyzja.. A to że pojawiły się dodatkowe pęcherzyki przeczylo jego teorii.., czuje się bardzo zawiedziona.. skarga nic nie da, oni ja wyśmieją , także to że chciałam mrozic zarodki w 3ciej dobie. Szkoda czasu![]()
Tylko na niewykonane procedury tj transfer i mrożenie.. IMV też końcu nie wykonali bo nie trzeba było żadnej komórki podhodowac ale tego pewnie nie oddadza.. właśnie tego najbardziej nie mogę przebolec.. Bo mój zaufany lekarz przekrslil szanse w cyklu który mógł się udać i do którego byłam dobrze przygotowana łącznie z mezoterapia na którą mnie namówił.. Czego się mogłam spodziewać od moich komórek przy punkcji w 27 dc!? Dziwię się że z 2 były 2 zarodki jeszcze w 5tej dobie czyli przy dobrej albo zwyczajnie 'normalnej' stymulacji pewnie byłby z tego zarodek.. mnie w gardle ściska na myśl że tak to zjebali, za to że im zaufalam. W poniedziałek rano jedziemy wyblagac na miejscu w Gamecie konsultacje, bo miejsc nie ma ale pani była dość pomocna telefonicznie i robiła co mogła i to podpowiedziala w końcu.. Bije się z myślami z tą skarga,, do kogo ja napisać i czego żądać .. Pieniądze mi czasu nie zwrócą i zmarnowanej szansyNie mogę pojąć jak oni mogli tak Waś potraktować, no z myśli mi to nie wychodzi... Ja bym napisała im opinie w internecie bo opinie sporo ludzi czyta, i może chociaż uratujecie jakąś parę przed podobna sytuacją. Ja będę mojej gin do końca życia dziękować, że od razu ich nam odradziła. Jest mi cholernie przykro, i nie potrafię sobie wyobrazić jak Wam musi być źle. Mocno wirtulanie Cię ściskam i nie mogę strawić, jak oni mogą tak traktować pacjentów, których przepadają u nich oszczędności życia albo muszą kredyty brać na leczenie. To jest straszne i nie powinno mieć miejsca.. Macie w ogóle jakąś szansę na odzyskanie chociaż części pieniędzy?