reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ostatnio ciągle tylko oglądałam u was smakołyki i w końcu się zabrałam w nocy [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji3] z jabłkami i rabarbarem. Pachnie obłędnie. Już mi ślinka cieknie A jest gorące.
20200523_232137.jpeg

@Dzoannna dlaczego nie Polecasz klinike. Bocian w Poznaniu ?
Od niedawna (2019) sa kupieni przez bociana
przeszlam pelna procedure, 4 zarodki. Jak jestes „latwym przypadkiem” to super ida na reke obsluga baardzo mila.
Mile Panie, serdeczne, wysoki poziom.
Ale jak trudnym - juz gorzej.. To ja proponowalam z kazdym transferem dodatkowe rzeczy siegajac po wiedze od dziewczyn ktore tu wtedy byly na forum (2018-2019)
@annemarie @dżoasia @Dgd i inne...
@Vinszka ktora juz wraca po rodzenstwo💗

pisalyscie o komorkach nk - ja poprosilam o wlewy z intralipidu na ewentualne obnizenie nk i wyciszenie ukladu immunologicznego.
Ale wszystko to robilam w ciemno bo nie bylam wtedy jeszcze u Pasnika.
Zrobilam 3 transfery bez dodatkowych badan... sama szukalam. Mowili: probowac dalej.
Wiec na trudniejsze przypadki na pewno inne miasta:/ ale moze bedziesz miala szczescie - co do przypadku Twojego czego Ci zycze!
Moj dr byl bardzo mily i Panie jak juz wspominalam - cudowne.

Od niedawna (2019) sa kupieni przez bociana
przeszlam pelna procedure, 4 zarodki. Jak jestes „latwym przypadkiem” to super ida na reke obsluga baardzo mila.
Mile Panie, serdeczne, wysoki poziom.
Ale jak trudnym - juz gorzej.. To ja proponowalam z kazdym transferem dodatkowe rzeczy siegajac po wiedze od dziewczyn ktore tu wtedy byly na forum (2018-2019)
@annemarie @dżoasia @Dgd i inne...
@Vinszka ktora juz wraca po rodzenstwo💗

pisalyscie o komorkach nk - ja poprosilam o wlewy z intralipidu na ewentualne obnizenie nk i wyciszenie ukladu immunologicznego.
Ale wszystko to robilam w ciemno bo nie bylam wtedy jeszcze u Pasnika.
Zrobilam 3 transfery bez dodatkowych badan... sama szukalam. Mowili: probowac dalej.
Wiec na trudniejsze przypadki na pewno inne miasta:/ ale moze bedziesz miala szczescie - co do przypadku Twojego czego Ci zycze!
Moj dr byl bardzo mily i Panie jak juz wspominalam - cudowne.

A mogę zapytać u jakiego dr byłaś?
Wiesz pytam bo ja tam sie lecze... Pewnie czytałaś moja historie a teraz planuje podejść do drugiej stymuluje stymulacji i nie ukrywam zasiałaś mi wątpliwości... 🤔

reklama
A mogę zapytać u jakiego dr byłaś?
Wiesz pytam bo ja tam sie lecze... Pewnie czytałaś moja historie a teraz planuje podejść do drugiej stymuluje stymulacji i nie ukrywam zasiałaś mi wątpliwości... 🤔
Nie daje rady wszystkich postow nadrobic bo jestescie mocno aktywne😜 a ja zagladam rzadko, zeby podpatrzec opinie bo sama sie tez przygotowuje do drugiej stymulacji w waw juz... ide tam gdzie lecza trudne przypadki. Odradzam Ci w takim razie. Zaraz napisze nazwisko na priv
Jak mowilam zastrzezen co do obslugi nie mam
Ale widze obserwujac przypadki dziewczyn z forum ze trzeba wiecej wiedzy i doswiadczenia raczej - zaglebic sie w diagnostyce a nie isc na zasadzie „probowac dalej”. Juz pomijam fakt ze jeden z lekarzy to najwiekszy gbur i burak jakiego spotkalam w zyciu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry