bazylia128
Fanka BB :)
nie musisz przy crio czekac - mozesz od razu cykl za cyklemDziewczyny jak to teraz będzie po odstawieniu leków @ i jeden cykl przerwy czy odrazu estrofem odnowa ? Jak mamy jeszcze zarodki zamrożone.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie musisz przy crio czekac - mozesz od razu cykl za cyklemDziewczyny jak to teraz będzie po odstawieniu leków @ i jeden cykl przerwy czy odrazu estrofem odnowa ? Jak mamy jeszcze zarodki zamrożone.
Czyli teraz odstawiam leki oczywiście 10dpt i od 2dc znowu estrofem? Czyli wizyta (usg) jakoś 2dc a najlepiej przed?nie musisz przy crio czekac - mozesz od razu cykl za cyklem![]()
ja mialam zawsze tak ze jak sie okazywalo ciaza biocheiczna to szlam na usg, potem czekalam po odstawieniu lekow na okres i od 2 dc estrofem (mozesz tez podejsc na cyklu naturalnym), no i pozniej w polowie cyklu znowu usg i sprawdzanie endo i potem znowy progesteron juz przed transferem...Czyli teraz odstawiam leki oczywiście 10dpt i od 2dc znowu estrofem? Czyli wizyta (usg) jakoś 2dc a najlepiej przed?
Ja na przestrzeni tygodnia miałam 2 wyniki 1.76 i 0.54 !Ja robilam w kwietniu tego roku i wyszlo 0.63 powtorzylam i juz 1.63.Nie chce nawet wiedziwc vo bedzie za pol roku.Ja to wogole jakos malo plodna bo w 2017roku mialam 2.14![]()
10dpt sprawdzimy betę i zobaczymy co dalej. A jak długo czekałaś na @?ja mialam zawsze tak ze jak sie okazywalo ciaza biocheiczna to szlam na usg, potem czekalam po odstawieniu lekow na okres i od 2 dc estrofem (mozesz tez podejsc na cyklu naturalnym), no i pozniej w polowie cyklu znowu usg i sprawdzanie endo i potem znowy progesteron juz przed transferem...
Dziewczyny jak to teraz będzie po odstawieniu leków @ i jeden cykl przerwy czy odrazu estrofem odnowa ? Jak mamy jeszcze zarodki zamrożone.
[emoji173] [emoji173] [emoji173] tylko wiesz onas ie caly cza artwi czy bedzie z tym mogla normalnie funkcjonowac i do czego to doszlo, czy bedzie mogla na basen, czy bedzie to widac i takie pierdoly a ja juz w pewnym momencie jej klamalam ze znajomy znajomych tez ma i nic nie widac, nic nie czuje ;(
Tak sprawdzę 10dpt i odstawię leki jak hcg spadnie. A na dniach wizyta u lekarza i start po ostatnieNie musisz czekać całego cyklu jeśli beta nie była by wysoka to można startować w następnym. Ale będziesz jeszcze sprawdzać?
Tak sprawdzę 10dpt i odstawię leki jak hcg spadnie. A na dniach wizyta u lekarza i start po ostatnie
dziekuje kochanie skad ty to wszystko wiesz? Ale za jakis czas trzeba wymienic baterie prawda? I co wtedy to beda musieli znowu rozszywac?Nic nie widać i póki nie ma potrzeby żeby działało to nic nie czuć. Można żyć normalnie pływać jak się rana zagoi jeździć rowerem itd. Nie można tylko bez wcześniejszej konsultacji robić rezonansu i w TK może zaburzac obraz. A przy kontroli zapis zczytuje się urządzeniem przyglądając do skóry. Jak w bramkach na lotnisku. nic nie trzeba przy tym działać.