Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sporo. A ktorym dc masz podgląd endo? Miałaś wcześniej tak, że endo nie rosło na mniejszej dawce? U mnie optymalnie bylo przy dawce 3x1Dziewczyny możecie mi pomóc? Od dziś zaczynam brać estrofem do transferu na sztucznym cyklu. Mam w zaleceniach że 2 tabletki 2 razy dziennie(tabletki po 2 mg) czyli 4 tabletki. Jakoś dużo mi się wydaje...
Sporo. A ktorym dc masz podgląd endo? Miałaś wcześniej tak, że endo nie rosło na mniejszej dawce? U mnie optymalnie bylo przy dawce 3x1
hej ja przespalam cala noc rano wstalam i juz goraczki nie byloJa po histero dostałam zapalenia pęcherza i coś tam miałam gorączki, ale 37 nie więcej. Jak do jutra nie przejdzie, to dzwon do lekarza! Dobrze ze nie jestes sama na noc.
Jak bediesz miala jakies terminy to daj znac bo kalendarz swieci pustkamiDziękuję za odpowiedź. Chętnie z Wami zostanę i nie raz pewnie jeszcze skorzystam z cennych rad. Teraz czekam na te wyniki z tych kariotyp ów a potem umowie się do kliniki i zobaczy kiedy uda się ruszyć dalej.
loooo widzisz to nie jestem jeedyna. Mi kazalai zrobic to samoKochana ja miałam stan podgorączkowy bodajże 37.9 i dzwoniłam do lekarza.
Miałam wziasc przeciwgorączkowe coś i rano zadzownic.
Mi tez lekarz mowil ze lepeiej zeby sie obylo bez lyzeczkowania ze wzgledu na endometrium. No a poza tym nawet jak nie lyzeczkuja to po poronieniu moze dojsc do zapalenia endometrium wiec dobrze zrobic histero. U mnie nic nie znalezli ale jesli chodzi o endometrium to sie dowiem dopiero za tydzienA na usg widać stan całej macicy, czy jest uszkodzona czy ma zrosty czy coś mogło pójść nie tak po łyżeczkowaniu?
Ja właśnie jestem po zabiegu i teraz czytając ten wpis najadlam się strachu...![]()
Jak Ci ladnie rośnie to 2x2 może być za dużo, więc może faktycznie dopytajMam być w 10dc. Wcześniej podchodziłam na naturalnym ale owu nas wyprzedziła. Chyba zadzwonie i zapytam bo też jakoś dużo mi się wydaje.
I jak się dziś czujesz? Gorączka minęła?loooo widzisz to nie jestem jeedyna. Mi kazalai zrobic to samo![]()