reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
wanda - udzieliło mi się dzisiaj od Ciebie :( Jakaś paskudna grypa żołądkowa! Myślałam, że zemdleję.. Podczytam Was trochę i kładę się spać bo padam po spędzonym popołudniu w ubikacji. A jutro druga betka i odbiór progesteronu więc zaciskam kciuki za siebie Ciebie i sony :)

hej dziewczyny wszystkie :)

staram sie was nie czytac za duzo bo im wiecej czytam tym wiecej o tym mysle i bardziej sie boje ze sie znwu nie uda.... ale jednak nie wytrzymuje i co jakis czas ogladam co napisalyscie.

mnie po punkcji jajniki bola, bylam juz dzisiaj w robocie i jakos dalam rade 8h usiedziec. w sumie nawet i lepiej bo na prawde w domu wariuje ogladajac polsat kafe i inne perfekcyjne panie domu i gotowania/odmladzanie...

mam nadzieje ze jutro do mnie z laboratorium nie zadzwonia. normalnie mam manie, wszedzie chodze z telefonem i dostaje schizy.

tak strasznie bym chiala byc w ciazy, miec to wszystko za soba, patrzec na brzuch i kupowac ciuszki..... heh czemu to jest takie trudne?

wiola - przykro mi bardzo! Współczuję i tulę mocno!! Bądź dzielna, ból minie gdy zaczniesz planować następne starania..

lawendowy - widzę, że i Ciebie dopadło! Wiem co czujesz! Szybko wracaj do zdrowia.

Kochane,

dopiero wrocilam, wiec znowu pewnie nie odpisze Kazdej, ale wszystko przeczytalam i trzymam kciuki i pocieszam strapione.
Wiola - przykro mi i wszystie tu wiemy co czujesz, znamy ten bol, jest paskudny, ale jak kazdy minie, a Ty znowu staniesz do walki i ja wygrasz! „Jeszcze na strychu kazdy klei polamane skrzydla, i mysli sobie Ikar co nieraz juz w dol runal, jakby powialo zdrowo to bym jeszcze raz pofrunal”. Pofruniesz znowu i w koncu przyniesiesz na skrzydlach swoje dzieci! Przytulam Cie...
Ja testuje jutro i moze byc roznie, choc wierze i prosze o cud, ale to juz nie jest w moich rekach

Dziekuje Wam za kciuki na jutro.

Sony - te objawy, ktore masz to chyba dobry znak!
Moje objawy wszystkie minely w niedziele - nie boli brzuch, piersi zupelnie bez zmian - w moim ciele cisza...

odezwe sie jutro i niech bedzie szczesliwe dla kazdej z Was - zasluzylysmy na usmiech losu

Kurcze, Lawendowy, Domat - dopadlo Was to swinstwo! Na pocieche Wam powiem, ze jeden dzien i jest ok. Lekarka z kliniki kazala mi wziac 8 wegli - bezpieczne i pomogly mi.
biedactwa - niech zaraz znika!

reklama
Wanda, będzie dobrze. ♥ jestem z Tobą. I nie prawda, że tylko on trzyma kciuki. Ja tez to robię.
Mocno, najmocniej, jak tylko się da :-D

a898837c7616f69d143bc0ace38984ed

Do góry