Jak to niektorzy mowia: alleluja i do przodu!!I świątecznie się zrobiło od razu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak to niektorzy mowia: alleluja i do przodu!!I świątecznie się zrobiło od razu![]()
Spoko mają mnie na papierze i moje dzieciaki więc zapłaciłabym każda sumę. Podczas stymulacji to ja niepodobna do niczego beksa lala....nic nie kumata....już tutaj kiedyś pisałam jak po transferze bez gaci wyszłam z kliniki...No tak pewnie by poszlo z ich pensji wiec gonia za taka gapoeiczka![]()
Hahah ale ze totalnie nago???Spoko mają mnie na papierze i moje dzieciaki więc zapłaciłabym każda sumę. Podczas stymulacji to ja niepodobna do niczego beksa lala....nic nie kumata....już tutaj kiedyś pisałam jak po transferze bez gaci wyszłam z kliniki...
Nooo, dobre, moja macica to pewnie na wszystko warczyHm hm hm
Gdzies wyczytalam ze te kiry to komunikatory: „matka mowi do zarodka ZAGNIEZDZAJ SIE BEZPIECZNIE”
A jak ich brak to niby jest problem.
Ciekawe co doktorek powie
hahaha ale jazdamacica rozmawia z zarodkiem
widzicie to oczami wyobrazni jako scena z teatru??
![]()
Hm hm hm
Gdzies wyczytalam ze te kiry to komunikatory: „matka mowi do zarodka ZAGNIEZDZAJ SIE BEZPIECZNIE”
A jak ich brak to niby jest problem.
Ciekawe co doktorek powie
hahaha ale jazdamacica rozmawia z zarodkiem
widzicie to oczami wyobrazni jako scena z teatru??
![]()
Wiesz musiałabym zerknąć w dokumentacje . Jesteśmy tearz w nowej klinice . Były okresy ze było sporo i dość duże ( ok 80mm) . Masz racje! Zrobię wszystko , żeby się powiodło . Mam tylko nadzieje , Żr dostanę na miesiąc a nie na 3 jak ostatnioTo nie są duże cysty więc niekoniecznie będą Cie wyciszać. A nawet jeśli tak zadecydują to ja wiem, że to jest trudne i że człowiek się po tym podle czuje, ale przynajmniej będziesz pewna, że zrobiłaś wszytsko, żeby się udało. Ile miały wcześniej te cysty?
Może to znak!!!Ale życie lubi płatać figle.
Dzwoniła do mnie była szefowa. Chce mnie podkupic, wyższe stanowisko, większą kasa, no ogólnie bomba, szansa ogromną.
A ja w poniedziałek mam transfer [emoji23]
Dziś? Serio dziś do mnie dzwoni z taką propozycja?!
Musi się udać!!!! To jest mój priorytet [emoji7]
I ja tego nie zapamiętałamSpoko mają mnie na papierze i moje dzieciaki więc zapłaciłabym każda sumę. Podczas stymulacji to ja niepodobna do niczego beksa lala....nic nie kumata....już tutaj kiedyś pisałam jak po transferze bez gaci wyszłam z kliniki...
Nie aż tak to nie ale gaci pod spódniczkę nie założyłam.... zapomniałam...ciągle rozbierać, ubierać....w Bocianie mają takie ciasne kanciapy do przebierania.Hahah ale ze totalnie nago???![]()
Zawsze robi USGBez sensu, przecież nie wiadomo co Ci będzie robił w gabinecie, czy z usg czy zwykła porada, czy zleci jakieś badania czy nie
Czy będzie wróżył z fusów czy zajdziesz czy nie![]()