Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, że wszystko dobrze!!!U mnie też za każdą wizytę osobną opłata. Może w innych klinikach mają jakieś pakiety- nie mam pojęcia. Dziękuję. Wszystko ok. Ale Hania tradycyjnie nie współpracowała. Jak to Pani dr powiedziała, wyjątkowo uparta. Nie dość,że główka do kolderki to jeszcze zakrywala i nie chciała pokazać [emoji23][emoji1787] dlatego strasznie mnie wymeczyla, tak mocno stukala w brzuch i ugniatala z każdej strony i głowica i palcami jednoczesnie.. ogólnie byla malo sympatyczna i mowila" niech Pani tak nie spina mięśni brzucha bo się do dziecka dostać nie mogę " A ja serio, próbowałam ale bolało... W każdym razie najważniejsze,że wszytko oki moje przepływy, i łożysko i wszystko inne co sprawdzała tez
To musi byc dobry znak
gratulacje !Uśmiałam się[emoji1787][emoji23] wietrzenie skuteczne
![]()
Czyli jednak... Przykro mi bardzoNo i jest wynik 10dpt 3.5 :-(
No i po pięknym dniu, współczuję i przytulamNo i jest wynik 10dpt 3.5 :-(
Wydaje mi się, że była implantacja więc tutaj pewnie genetyka.No i jest wynik 10dpt 3.5 :-(
Odstawiłam leki już od rana, żeby już się nie męczyć. I telefon do kliniki zobaczymy co lekarz dalej powie.Czyli jednak... Przykro mi bardzo
jaki plan teraz?
Tez mi się tak wydaje co mnie pociesza trochę. Bo było 7.2 - 7dpt a 10dpt 3.5 patrzyłam na stare transfery i już powinno być bez pregnylu.Wydaje mi się, że była implantacja więc tutaj pewnie genetyka.
Przykro mi.
Ty chyba też krejzolkaNooo, dobre, moja macica to pewnie na wszystko warczyA ty Dzoanna to chyba fajna dziewczyna jesteś, co
![]()
Tak, już 7dtp było tego pregnylu mało, więc ja stawiam na implantacje co w tym momencie jest jedyną pozytywna rzeczą dla ciebie.Tez mi się tak wydaje co mnie pociesza trochę. Bo było 7.2 - 7dpt a 10dpt 3.5 patrzyłam na stare transfery i już powinno być bez pregnylu.
O dziekuje Ci kochana jestesKir mam podobny i dostałam accofil wlew i zastrzyki, ale cba, ana i asa było w normie, więc tylko do tego można było się doczepićdr popatrzy całościowo na wszystko i na pewno coś doradzi, trzymam kciuki
![]()