Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem takim jedynakiem z wyboru rodziców podobno...On jest taki uparty!!! Ja tezRozmawial na ostatniej konsultacji z lekarzem ktory mowil ze dwie stymulacje to nie jest duzo - ale ja juz podchodze do 5 transferu i jakos cholewcia tego nie czuje ;( Mysle ze potrafila bym sie pogodzic z AK - ale łukasz swoje ;( Mam woko siebie kobiety kotre z wyboru maja jedynakow a niby porod byl dla nich taka trauma ze nie zdecyduja sie na wiecej dzieci... Ja kiedys myalalam ze beda SPOKO I WYLUZOWANA BABCIA
a nawet matka jeszcze w wieku 36 lat nie jestem ;( Serio jak ja juz bym chciala zakonczyc ten temat z in vitro;( Kiedys myslalam ze jak ktos nie moze miec dzieci to in vitro zalatwia sprawe
Alez bylam naiwna
![]()
Ty to tez mnie w rycach zawsze trzymasz chociaz masz tez duzo dla mnie cierpliwosci ❤❤❤No i dobrze niech trzyma cię chłop w ryzach bo głupoty gadasz. Po prostu musicie transferować aż wam się uda , nie ma innej opcji.
Czyli jednak podają accofil. A masz brać go teraz ciągle? Encorton też masz?Tym razem nie miałam praktycznie żadnych objawów, poza lekkim bólem jajników i piersi, ale te miałam jeszcze przed transferem od leków, brzuch prawie mnie nie bolał, psychicznie przygotowałam się na betę 0. Za to poprzednim razem miałam mocniejsze bóle brzucha i krzyża, a beta nie drgnęła. Pierwsze dni po transferze byłam zadziwiająco spokojna, pojechałam na weekend do rodziców, miło spędziłam czas. Tym razem miałam pierwszy raz podaną blastkę i accofil. Teraz do piątku padnę z nerwów, ale grunt, że w końcu coś drgnęło po 5 latach ☺ ☺
Łysa AskaNa poczatku mojej drogi starania sie o dziecko-mialam stymulowana owulacje-Łysa Aska mowi mi-a moze powinnas miec invitro!Alez sie wscieklam.Powiedzialam ze to nie tak dziala ze na zawolanie i ot tak.A eogole daje mi ktos rady kto w wieku 43 lat nie mial chlopaka o innych rzeczach nie wspomne!![]()
A ja pije sobie ognisty trunek;-). Mam odczucia ambiwalentne po tej nieudanej próbie. Jakoś się zastanawiam czy nas stać na to dziecko i jak trudno będzie. Wiesz jakoś wcześniej żyłam marzeniem jak to będzie pięknie. A teraz sobie myśle, ze z tymi dziećmi to jest jak z piątym drinkiem. Nie każdego na niego stać w dobrej knajpie:-) i nie każdemu on nie zaszkodziwiec może mój syn będzie jedynakiem i odpuścimy po tym FET.
Twoje IQ nas tu wszystkie bije na łeb na szyje - ale tofakt jak mozna gdzies cos in cognito napisac i wypisac to pozniej wychodza akcjeOdrazu naiwna :-) gdybys ty moje posty wszystkie przeczytała to byś pierwszy akt komedii napisała ;-) IQ powyżej przeciętnej a taki matoł ;-)
Poklocilam sie dzisiaj z Łukaszem![]()
![]()
On sie powoli zaczyna wycofywac z adopcji komorki - powiedzial mi ze nie chce miec dziecka z inna kobieta ;( Nie dosc ze tyle sie nie widzielismy to jeszcze sie poklocilicmy ;( Smutne to bardzo ;(