• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak masz racje ale nie ktorzy mysla ze takie słowa mnie podniosa na duchu. Wole uslyszec ze mam walczyć i koniec kropka. Takie slowa mi daja kopa i mam sile walczyć.
Moja przyjaciółka urodzila 3 tyg temu dziecko. Oni sie starali 5 lat. Za kazdym razem jak dzwonię to ciągle gada o dziecku i zapomina zapytac co u nas[emoji20]
Starali się 5 lat. Dopiero urodzila i jest w euforii. Ty też kiedyś zspominisz o Bożym świecie i nie będziesz pytać co u kogoś, bo dziecko stanie się Twoim światem. Teraz to boli, ale jak się doczekasz (a doczekasz się!) to wierz mi, że zwariujesz że szczęścia.

A tak w ogóle to cześć dziewczynki 🙂. Dziś od rana super humor, bo piateczek i wieczorem kielbacha z ogniska😋. Już przed pracą byłam na małych zakupach w Biedrze 🙂.
Jak parę dni temu sobie chlipałam w rękaw, to teraz tryskam energią... Coś to podejrzane 😌
@bazylia128 pogodzona z mężem? Łóżko super godzi 😘
@Ananasowa93 lepiej ci dziś? ❤
Tak obudziłam się w dobrym humorze🤟🤟😉
Udało się zacząć dzień bed zdjęć od koleżanek także narazie cieszę się słońcem 🌸🌸
Głęboko do mnie dotarły słowa @Aaaanna ze czas starań to nie życie tylko wegetacja .... to jest bardzo bolesna prawda. Przeglądałam wczoraj w nocy zdjęcia sprzed lat jak żyłam. Miałam w sobie tyle radości a teraz jest za dużo smutku. Tylko ze nie da się wyłączyć tego trybu starań i walki. Dopóki to marzenie o byciu mama się nie spełni to nie zamknę tego etapu w swoim życiu ✊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry