Czarna1985
Fanka BB :)
Jeszcze dokładnie nie wiem ale mysle maksymalne w pierwszym tygodniu lipca. Ludzie pisza ze jak pokaze umowe o prace albo payslip to ponoc nie ma kwarantannyKiedy przyjeżdżacie do Polski ? Czekacie aż zniosą kwarantanne ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze dokładnie nie wiem ale mysle maksymalne w pierwszym tygodniu lipca. Ludzie pisza ze jak pokaze umowe o prace albo payslip to ponoc nie ma kwarantannyKiedy przyjeżdżacie do Polski ? Czekacie aż zniosą kwarantanne ?
Tak samo mamJa lubie czeresnie ale moge bez nich zyc.Za to truskawki i borowki-nie przezyje bez ich zjedzenia![]()
Bosszzze nie mozesz do mnie jakos ładniej - tylko zawsze POWSINOGA, CHOLERA ŁAJZA ...A gdzie ta powsinoga zaginęła @bazylia128 ?
To wszystko z miłościBosszzze nie mozesz do mnie jakos ładniej - tylko zawsze POWSINOGA, CHOLERA ŁAJZA ...
O kuwa, jakie przebojePije kawe i zaraz pojde pobiegacWypialm sobie wczoraj to moje wino - całe i dzisiaj nic mi nie jest
Wczesniej bylam u rodzicow, u wiolki u sasiadow... W [iatek sie tak bardzo wystraszlam bo sprzatalam i bylam sama w domu i stwierdzilam ze udroznie rury w umywalce w lazience bo cos mi sie zapychalo juz i wiedzialam ze Łukasz zawsze uzywa taki srodek MELT - to ja sobie mysle ze tez go wleje do umywalki JPRDL jak to mi buchnelo
![]()
![]()
za duzo wlalam i sie tak tego dziadostwa nawdychalam - pozniej przez dwie godziny mialam takie dusznosci, kaszel, wszystko mi sie odrywalo, prawie glos stracilam nie moglam do konca zlapac powietrza
No ale po dwoch godzinach zeczola puszczac oczywiscie chcialam do szpitala jechac ale Łukasz mnie ustawial ze mi przejdzie
To straszne bylo od razu sobie pomyslalam jak strasznie musza sie czuc osoby kotre przechodzily korona ;(
Ja juz po kawie i jestem wkurzona bo znowu ekspres nie spienia mleka-a chcialam kupic inny ale nie facet w slkrpie omotal mi meza i kupilismy inny z ktorego nie jesrem zadoeolonaPije kawe i zaraz pojde pobiegacWypialm sobie wczoraj to moje wino - całe i dzisiaj nic mi nie jest
Wczesniej bylam u rodzicow, u wiolki u sasiadow... W [iatek sie tak bardzo wystraszlam bo sprzatalam i bylam sama w domu i stwierdzilam ze udroznie rury w umywalce w lazience bo cos mi sie zapychalo juz i wiedzialam ze Łukasz zawsze uzywa taki srodek MELT - to ja sobie mysle ze tez go wleje do umywalki JPRDL jak to mi buchnelo
![]()
![]()
za duzo wlalam i sie tak tego dziadostwa nawdychalam - pozniej przez dwie godziny mialam takie dusznosci, kaszel, wszystko mi sie odrywalo, prawie glos stracilam nie moglam do konca zlapac powietrza
No ale po dwoch godzinach zeczola puszczac oczywiscie chcialam do szpitala jechac ale Łukasz mnie ustawial ze mi przejdzie
To straszne bylo od razu sobie pomyslalam jak strasznie musza sie czuc osoby kotre przechodzily korona ;(
Lezaczek, ksiazka juz tez sie mialam pytac czy oby napewno w tym samym kraju mieszkamyO kuwa, jakie przeboje.
Mnie standardowo boli w niedzielę głowa. U mnie piękna pogoda ale dość mocno wieje, co z tym wiatrem w tym roku, ciągle wieje
Też niedługo idę pobiegać a potem leżaczek i książka. Chód do mnie
Bo jak to miwi klasyk:jak jest cieplo i jest wiatr -to jest zimno ale jak jest zimno i nie ma wiatru -to jest cieploO kuwa, jakie przeboje.
Mnie standardowo boli w niedzielę głowa. U mnie piękna pogoda ale dość mocno wieje, co z tym wiatrem w tym roku, ciągle wieje
Też niedługo idę pobiegać a potem leżaczek i książka. Chód do mnie
Taaa tez to znamJa juz po kawie i jestem wkurzona bo znowu ekspres nie spienia mleka-a chcialam kupic inny ale nie facet w slkrpie omotal mi meza i kupilismy inny z ktorego nie jesrem zadoeolona![]()