Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dziewczynki kochane prosze trzymajcie kciuki dzisiaj zeby mi sie udalo załatwić kogoś na moje miejsce. Jak nie dostanę urlopu to bedzie wielka d..pa z mojego transferu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki kochane prosze trzymajcie kciuki dzisiaj zeby mi sie udalo załatwić kogoś na moje miejsce. Jak nie dostanę urlopu to bedzie wielka d..pa z mojego transferu![]()
Większość moich znajomych to Bydgoszcz i TorunNo żebys wiedziała że cyrk.. Obudzili sie troszkę za późno z tym.. Ja jestem z Bydgoszczy a Ty??
Większość moich znajomych to Bydgoszcz i Torunzawsze mówimy z mezem ze z tym rejonem sie najlepiej dogadujemy . Mam tam przyjaciół ktorzy zjechali do Polski. Czesto ich odwiedzamy. Ja kochana Bolesławiec(Dolnyslask). Ale lecze sie w Gdyni, wiec ostatnio zwiedzamy cala Polskę
![]()
Miłego dnia wszystkim mamusiom i przyszłym mamusiom też ! ❤![]()
U mnie dziś piękna pogoda aż chce się żyć!
Piękny początek czerwca mamy
@nieagatka Powodzenia !Czekamy na piękne dziecię ❤
U nas jest naprawde duzo osob z Bydgoszczy. Od nas z miasta jest moze 5 osob wliczając nasOoo, no widzisz.. Ja to znowu z Bydgoszczy tutaj znam tylko 1 osobe
A Ty ze Śląska daleko troszke do Gdyni masz.. Mój mąż jest Bułgarem i na początku jak jeszcze słabo mówił po Polsku to ludzie zawszę myśleli ze jest ze Śląska![]()