nieagatka
Fanka BB :)
Zakładając ofkors optymistyczny scenariusz, że mnie kościół polski niczym nie wk*rwi impra się odbędzie [emoji23]Teraz musicie wszyscy na chrzciny przyjechać [emoji23]
Melduje, że wstałam i będę zyc [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zakładając ofkors optymistyczny scenariusz, że mnie kościół polski niczym nie wk*rwi impra się odbędzie [emoji23]Teraz musicie wszyscy na chrzciny przyjechać [emoji23]
Święta racja!I tego się trzymaj! Tyle kobiet dało radę więc Ty też sobie z tym poradzisz. Jak to mówi moja tata "nie my pierwsze i nie ostatnie" więc hakuna matata i jedziesz Maleńka![]()
K.... nawet nie chcę myśleć o tym bólu który teraz przechodzisz. Wiem to szybko minie ale jednak. U nas łajzy w drugiej dobie dawali tylko paracetamol. Całe szczęście Ketonal jest bez receptyZakładając ofkors optymistyczny scenariusz, że mnie kościół polski niczym nie wk*rwi impra się odbędzie [emoji23]
Melduje, że wstałam i będę zyc [emoji16]
Szczerze? Jest ok,cala noc byłam już bez przeciwboli, bo nie potrzebowalam. Rano dostałam dozylnie i o 14h poprosilam to dali mi 1g paracetamolu i mam zgłaszać jak będzie mnie boleć. Ale chodzę w miarę normalnie.K.... nawet nie chcę myśleć o tym bólu który teraz przechodzisz. Wiem to szybko minie ale jednak. U nas łajzy w drugiej dobie dawali tylko paracetamol. Całe szczęście Ketonal jest bez recepty![]()
Hey, czy został którejś z was Gonapeptyl Daily?
Święta racja!Dziękuję ❤
A data ważności do kiedy? Kurczę ja w sobotę wyjeżdżam pewnie nie zdąża dojscJa mam 3 zastrzyki i chętnie oddam![]()
Dziękuję! Kurczę gdybyście blisko mieszkały to byłoby super.. Zapomniałam że do piątku to raczej nic nie zdąży dojsc..Tak, ale tylko 3 szt, w sensie trzy ampułkostrzykawki