cikulinka
Fanka BB :)
@klaudiaanita myszeczko tak czulam nawet mi sie to snilo :* dlatego pytalam jak sie czujesz. .... Jak bedziesz do niego jechac jade z toba bede stala na 7
.....za jakis czas priva ci wysle
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie odpowiedziałaś mi, najpierw mu zdjęcie wysłałaś czy jak to załatwiłaś? Ja serio pytam terazJa też mam endometriozę..
Jak to lekarze mówią ciężki przypadek
Jestem po 2 operacjach na ta chwile
Mówił że nie wie jak to będzie przypadku endometriozy ale jak widać ciąża jest i tylko to mnie interesuje![]()
A skąd wiesz czy ludzi nie tłucze tasakiem? Tacy staruszkowie wlasniw nie budzą podejrzeńBezpiecznej ?To niegroźny staruszek który z żoną mieszka
Jak moja znajoma była u niego to żona tłukła schabowe w kuchni![]()
To u mnie to samoJa też mam endometriozę..
Jak to lekarze mówią ciężki przypadek
Jestem po 2 operacjach na ta chwile
Mówił że nie wie jak to będzie przypadku endometriozy ale jak widać ciąża jest i tylko to mnie interesuje![]()
DokładnieA mnie z kolei najbardziej bolały i po nich mialam brzydkie śliniaki Neoparin. Jak widać każdy organizm jest inny. Ale czego nie przetrwamy dla najpiękniejszego celu?? [emoji16][emoji4][emoji110]
Dobrej nockiDobra, spadam spać, narka laski
Będzie mi się śnił znachor![]()
Tia.Zobacz @klaudiaanita jakie teraz poruszenie na forumjednak nie jest tak,że jak się mowi, że nie wierzy się w takie sprawy to potem przy CUDZIE przechodzi się obok tego obojętnie. Zaczynają myśli krążyć, czemu by nie spróbować?
![]()
O kurczę to jak to się Tobie śniło to musi być dobrze@klaudiaanita myszeczko tak czulam nawet mi sie to snilo :* dlatego pytalam jak sie czujesz. .... Jak bedziesz do niego jechac jade z toba bede stala na 7.....za jakis czas priva ci wysle
Od tego tu wszystkie jesteśmyżeby się wspierać i dawać pozytywnego kopa
widzisz ile dziewczyn tylko z tego forum to przechodziło i każda dała radę więc to tylko panika Cię blokuję co jest zupełnie normalne i zdrowe
dla mnie byky najgorsze 2, a potem to już pikuś, wdech, bezdech i jazda
i każdy jeden rozmasowywałam tym wacikiem nasączonym spirytusem (można gotowe w aptece kupić) żeby się ładnie rozchodziło
![]()