cikulinka
Fanka BB :)
@klaudiaanita myszeczko tak czulam nawet mi sie to snilo :* dlatego pytalam jak sie czujesz. .... Jak bedziesz do niego jechac jade z toba bede stala na 7
.....za jakis czas priva ci wysle
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie odpowiedziałaś mi, najpierw mu zdjęcie wysłałaś czy jak to załatwiłaś? Ja serio pytam terazJa też mam endometriozę..
Jak to lekarze mówią ciężki przypadek
Jestem po 2 operacjach na ta chwile
Mówił że nie wie jak to będzie przypadku endometriozy ale jak widać ciąża jest i tylko to mnie interesuje![]()
A skąd wiesz czy ludzi nie tłucze tasakiem? Tacy staruszkowie wlasniw nie budzą podejrzeńBezpiecznej ?To niegroźny staruszek który z żoną mieszka
Jak moja znajoma była u niego to żona tłukła schabowe w kuchni![]()
To u mnie to samoJa też mam endometriozę..
Jak to lekarze mówią ciężki przypadek
Jestem po 2 operacjach na ta chwile
Mówił że nie wie jak to będzie przypadku endometriozy ale jak widać ciąża jest i tylko to mnie interesuje![]()
DokładnieA mnie z kolei najbardziej bolały i po nich mialam brzydkie śliniaki Neoparin. Jak widać każdy organizm jest inny. Ale czego nie przetrwamy dla najpiękniejszego celu?? [emoji16][emoji4][emoji110]
Dobrej nockiDobra, spadam spać, narka laski
Będzie mi się śnił znachor![]()
Tia.Zobacz @klaudiaanita jakie teraz poruszenie na forumjednak nie jest tak,że jak się mowi, że nie wierzy się w takie sprawy to potem przy CUDZIE przechodzi się obok tego obojętnie. Zaczynają myśli krążyć, czemu by nie spróbować?
![]()
O kurczę to jak to się Tobie śniło to musi być dobrze@klaudiaanita myszeczko tak czulam nawet mi sie to snilo :* dlatego pytalam jak sie czujesz. .... Jak bedziesz do niego jechac jade z toba bede stala na 7.....za jakis czas priva ci wysle
Od tego tu wszystkie jesteśmyżeby się wspierać i dawać pozytywnego kopa
widzisz ile dziewczyn tylko z tego forum to przechodziło i każda dała radę więc to tylko panika Cię blokuję co jest zupełnie normalne i zdrowe
dla mnie byky najgorsze 2, a potem to już pikuś, wdech, bezdech i jazda
i każdy jeden rozmasowywałam tym wacikiem nasączonym spirytusem (można gotowe w aptece kupić) żeby się ładnie rozchodziło
![]()