reklama

Kto po in vitro?

reklama
K
Mój mąż jak oglądał wszystko o calej procedurze i oglądał filmiki co i jak to do mnie mówi : Jak chcesz to może nie rób tego co?? Ja jak bym bym na Twoim miejscu to bym w życiu sie na to nie zgodzil 🤦‍♀️ Dodał mi takiej otuchy że szok 🤣🤣🤣
Dobrze że mam tu Was, bo od Niego to raczej wsparcia nie mam ani kopa w dupe 😂 Tak jak na niego patrze, to najchętniej by wyrzucił te wszystkie lekarstwa i zastrzyki lub spalil by to w ciul 😂😂😂
O kuwa, dobry jest 😂😂😂. Padam że śmiechu 😂😂😂. Ach ci faceci 😜

Motylku, ja wiem kochana co chcesz powiedzieć i ja wiem że masz duuuużo racji 😘. Ale wiesz jak to jest, tonący się brzytwy chwyta 😜
Dlaczego napisałam jedź bo nie da ci to spokoju. Tylko na meżula nie gniewaj się ani nie zmuszaj, nie potrzebujecie konfliktow.
Może rzeczywiście udajcie się tam razem,
wariatki :) zobaczycie jaka skuteczność.

Mój mąż jak oglądał wszystko o calej procedurze i oglądał filmiki co i jak to do mnie mówi : Jak chcesz to może nie rób tego co?? Ja jak bym bym na Twoim miejscu to bym w życiu sie na to nie zgodzil 🤦‍♀️ Dodał mi takiej otuchy że szok 🤣🤣🤣
Dobrze że mam tu Was, bo od Niego to raczej wsparcia nie mam ani kopa w dupe 😂 Tak jak na niego patrze, to najchętniej by wyrzucił te wszystkie lekarstwa i zastrzyki lub spalil by to w ciul 😂😂😂
Nic się nie martw, tutaj możesz się wygadać. On ostatecznie w tej całej procedurze jest potrzebny tylko na chwilę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry