Ja tez WawaPij dużo wody, jedz białko i po kilku dniach powinno być lepiej. Ja po pierwszej stymulacji byłam na granicy hiperki, i takie objawy jak piszesz trzymaly jakiś tydzień. Potem minęło.
Ja też z Warszawyklinika invicta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez WawaPij dużo wody, jedz białko i po kilku dniach powinno być lepiej. Ja po pierwszej stymulacji byłam na granicy hiperki, i takie objawy jak piszesz trzymaly jakiś tydzień. Potem minęło.
Ja też z Warszawyklinika invicta
Jak bardzo duży masz ten rozjazd. Mój syn tak ma od urodzenia. Minimum neutrofili to 1500 sztuk.Dziewczyny mam pytanie czy dopuszcza mnie do laparoskopi jak wyszły podwyższone limfocyty i obniżone neutrofile
Kurcze kochana wyślesz mi namiary na niego?Widocznie gość faktycznie me energię
Ja serio czułam ciepło i to nie żart
Ręką nie dotykając od głowy do macicy
U mnie też bardzo różnie, z 10 komórek wszystkie sie zaplodnily i powstało 7 blastocyst, a 2 lata później z 16 komórek 12 się zapłodniło i do 5 doby dotrwały tylko 3 blastki. Na razie tylko możesz czekać...Chciałam zapytać czy przy 4 zarodkach w 1 dobie po zapłodnieniu mogę mieć jeszcze nadzieję że jakiś dotrwa do 5 doby tj. do zamrożenia.
Przy szpitalu, tak? Nie wiedzialam ze tam też robią in vitroJa na pl. Starynkiewicza.
TakPrzy szpitalu, tak? Nie wiedzialam ze tam też robią in vitro
Ja jestem z Płocka, bym Was przenocowala wszystkie niestety w UK mieszkam, ale pierwsze słyszę o znachorzeEj @Murawa jest jeden Płock, ten pod Wawą. Mam 316km dokładnie