bazylia128
Fanka BB :)
I tez qwa zawsze mam jakies takie slabe te okresy ale ja to sobie przetlumaczylam ze chyba lepiej tak niz na odwort bo jak sa takie mocne i ze skrzepami czy z CZYMSDzisiaj mam 3 dzien cyklu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I tez qwa zawsze mam jakies takie slabe te okresy ale ja to sobie przetlumaczylam ze chyba lepiej tak niz na odwort bo jak sa takie mocne i ze skrzepami czy z CZYMSDzisiaj mam 3 dzien cyklu![]()
Wiesz że masz racjęNi chce za czesto na niego patrzec ale zdarza sie jak spojrze to na to zdjecie to z taka czulasciaBez sensu ale to silniejsze ode mnie
Wiesz ze ja nawet po pustym jajku mowilam ze to nie byla ciaza bo przeciez nie bylo zarodka wiec w razie wu bede znowu musiala sobie cos w glowie poprzestawiac
smutne to bardzo ale jak tu zyc
I powiem ci to chyba gorzej znac plec zarodka na tak wczesnym etapie...
Uciekł mi gdzie post.. Ja wogole nie nadążam za forum bo tyle jest tego naprodukowane
taaaa u mna NataszaWiesz że masz rację. Chyba też bym inaczej traktowała zarodeczka gdybym wiedziała że to moja Janeczka lub Mania tam jest ❤❤❤
U mnie drożność robili podczas laparoskopii. Opis tej operacji to wielka porażka . Lekarz w Bocianie pytał co to ma być hehe....a gdzie film z zabiegu.... dlatego nie wierzył co tam napisali.@motylek24 od razu znalazlam zdjecia z HSG, czy u ciebie tez to tak wygladało? Bo u nas podobne kliniki
A to jakos bylo tak ze poczatkowo bylo widac tylko jeden zarodek co nie?To dobrze ze nie pracujesz
Moja kuzynka, bo u mnie wrodzinie sie naturalnie rodza blizniaki - moja babcia z blizniakow
tez sie strasznie czula i caly czas plakala
a w polowie ciazy jej sie poprawilo
Ciekawe jaka plec? A moze parka? PAmietam ze ty nawet poczatkowo mialas nie za wysoka ta bete
A to ci psikus
Ojjj to po porodzie bedziesz miala co robic no i nszanse na wikesza gromadke bo tez chyba chcialas miec wiecej dzieci ?
Ja też niedawno narzekałam na super krótki 3 -dniowy okresI tez qwa zawsze mam jakies takie slabe te okresy ale ja to sobie przetlumaczylam ze chyba lepiej tak niz na odwort bo jak sa takie mocne i ze skrzepami czy z CZYMSto mozna podejrzewac endomende a jak widzisz u mnie AMH w huuu...j a okres gora 4 dni i to na czwarty juz takie cos rozowe tylko nie wiadomo co
![]()
U mnie drożność robili podczas laparoskopii. Opis tej operacji to wielka porażka . Lekarz w Bocianie pytał co to ma być hehe....a gdzie film z zabiegu.... dlatego nie wierzył co tam napisali.@motylek24 od razu znalazlam zdjecia z HSG, czy u ciebie tez to tak wygladało? Bo u nas podobne kliniki
A to jakos bylo tak ze poczatkowo bylo widac tylko jeden zarodek co nie?To dobrze ze nie pracujesz
Moja kuzynka, bo u mnie wrodzinie sie naturalnie rodza blizniaki - moja babcia z blizniakow
tez sie strasznie czula i caly czas plakala
a w polowie ciazy jej sie poprawilo
Ciekawe jaka plec? A moze parka? PAmietam ze ty nawet poczatkowo mialas nie za wysoka ta bete
A to ci psikus
Ojjj to po porodzie bedziesz miala co robic no i nszanse na wikesza gromadke bo tez chyba chcialas miec wiecej dzieci ?
A czy te oznaczenia dalej np AA AB BC CC maja duzze znaczenie? Ja czytalam na forum w novu ze wazniejsza jest wlasnie ta pierwsza cyferka? Ja mam 4AA czyli 4.11? To po co mroza te np 4CC jesli z gory wiadomo ze maja jakies wady?Uciekł mi gdzie post.. Ja wogole nie nadążam za forum bo tyle jest tego naprodukowane5tka powinna się wydostać z otoczki, ja taka raz miałam a Twoja właśnie chyba zaczyna więc jest taka między 4 a 5 pewnie ale to nie ma znaczenia bo 4 i 5 maja generalnie te same statystyki powodzenia więc ma super zarodek no i do tego zdrowy!
bioreJa też niedawno narzekałam na super krótki 3 -dniowy okres.
Jak to masz 3dc. I nie bierzesz leków???????
RozumiemU mnie drożność robili podczas laparoskopii. Opis tej operacji to wielka porażka . Lekarz w Bocianie pytał co to ma być hehe....a gdzie film z zabiegu.... dlatego nie wierzył co tam napisali.