Tak kochana mieszkam w ManchesterzePamiętam Cię. Mieszkasz tak jak ja w uk tylko nie pamietam w jakim mieście![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak kochana mieszkam w ManchesterzePamiętam Cię. Mieszkasz tak jak ja w uk tylko nie pamietam w jakim mieście![]()
jejjuuuuunnniuuuuu ja bym zakochala ❤❤❤❤❤❤❤ Skad ty ja mialas?Taką miałam kiedyś fretkę❤. To był samczyk i miałam go kilka lat❤ A jeszcze przed nią miałam całkiem białą z czerwonymi oczami, ona Siwego nie lubiła i go po nogach gryzła.
I stąd moja nazwa
Zobacz załącznik 1128535
łoooooo, z dalekajejjuuuuunnniuuuuu ja bym zakochala ❤❤❤❤❤❤❤ Skad ty ja mialas?
Dziewczyny ja juz po, zrobiliśmy Too!!!
Wymiękłam niestety i uwaga : Mój mąż to zrobił to za mnie [emoji16][emoji85]
Troszeczkę szczypalo i nadal szczypie, i jest lekkie zaczerwienienie i babelek.. Wy tez miałyście tak???
Pierwszy zastrzyk byl najgorszy i tez mi zroil Łukasz bo m sie rece trzesly a pozniej robilam juz sama wszedzie, w samochodzie, w kibelku w reastauracji i w kazdej pozycjiDziewczyny ja juz po, zrobiliśmy Too!!!
Wymiękłam niestety i uwaga : Mój mąż to zrobił to za mnie
Troszeczkę szczypalo i nadal szczypie, i jest lekkie zaczerwienienie i babelek.. Wy tez miałyście tak???
Jaka ty jestes kochana - zawsze to wiedzialam ❤ ❤ ❤łoooooo, z daleka. Byliśmy kiedyś pod Lublinem u Siwego rodziny a że już wtedy planowałam kupno następnej fretki to zaczęłam przeglądać ogłoszenia i go tam kupiłam❤
I wrednaJaka ty jestes kochana - zawsze to wiedzialam ❤ ❤ ❤
To akurat Twoj atutI wrednanie zapominaj